NaslovnaVESTINovogodišnja noć bez snega, uz prolećne temperature — RT Balkan

Novogodišnja noć bez snega, uz prolećne temperature — RT Balkan

29. dec 2023 23:29

| Obnovljeno: 29. dec 2023 23:29

Najviša dnevna temperatura u Srbiji do 16 stepeni, a u Beogradu suvo i toplo, sa temperaturom do 14 stepeni

Do kraja godine očekuju nas prolećne temperature, a u novogodišnjoj noći će biti od nule do 8 stepeni. Sutra i sunce i oblaci, dok je kiša moguća samo na severu i zapadu zemlje. Najviša dnevna temperatura u Srbiji do 16 stepeni, a u Beogradu suvo i toplo, sa temperaturom do 14 stepeni.

Podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda pokazuju da je ujutru ponegde moguć slab mraz, a po kotlinama i duž rečnih tokova niska oblačnost ili magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu tek ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na jugu i jugoistoku Srbije sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 6, a najviša od 8 do 16 stepeni.

31. decembar, nedelja: Suvo sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 6, a najviša od 9 do 15 stepeni. U toku noći ka ponedeljku postepeno naoblačenje, a pred jutro na severozapadu Srbije tek ponegde sa kišom.

Radno vreme prodavnica, apoteka i pošta za Novu godinu i Božić

01. januar, ponedeljak: Naoblačenje koje će ujutru i pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uveče proširiće se i na ostale krajeve uslovljavajući mestimično kišu. Posle podne i uveče na severu prestanak padavina i razvedravanje. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, posle podne u Vojvodini u skretanju na severozapadni. Najniža temperatura od 0 do 8, a najviša od 10 do 15 stepeni.

02. januar, utorak: Promenljivo oblačno, u većem delu zemlje suvo, a samo još ujutru i pre podne na jugu Srbije ponegde sa slabom kišom. Vetar umeren, ponegde i jak južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša dnevna od 9 do 15 stepeni.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Novogodišnja #noć #bez #snega #prolećne #temperature #Balkan

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja