NaslovnaNAJNOVIJEKličko saopštio strašne vesti! Rusi uništili vod ukrajinskih tenkova "leopard"!

Kličko saopštio strašne vesti! Rusi uništili vod ukrajinskih tenkova “leopard”!

Rat u Ukrajini 678.dan.

Kličko: Žena stradala, 43 osobe povređene!


U jutrošnjem ruskom raketnom napadu na Kijev, jedna žena je poginula u Solomjanskom okrugu, dok su ukupno 43 osobe povređene, od kojih je 37 hospitalizovano, izjavio je gradonačelnik Kijeva, Vitalij Kličko.

“Već su 43 žrtve u zgradi u Solomjanskom okrugu. Jedna žena je preminula. Oko 37 ljudi je hospitalizovano. Šest osoba dobilo je medicinsku prvu pomoć na licu mesta”, napisao je Kličko na svom Telegram kanalu.

Ranije je bilo saopšteno da je jedna osoba poginula, dok su 33 povređene, prenosi ukrajinski Interfaks.

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je ranije da je na Ukrajinu danas u masovnom raketnom napadu lansirano skoro 100 projektila različitih tipova, kao i da je oboreno najmanje 70 projektila, od kojih, gotovo 60 u oblasti Kijeva.

 

Harkov:

❗️In Kharkiv, the number of injured has risen to 50 after the russian missile strike this morning, — State Emergency Service. pic.twitter.com/IzeLvuHDHj

— Dmytro Solenko (@DmytroSolenko) January 2, 2024

Rusi uništili vod ukrajinskih tenkova “leopard”!

Ruske snage uništile su vod ukrajinskih tenkova “leopard 2A6” na svatovskom pravcu, koji su pokušavali da napadnu ruske položaje, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

 

 

Uništenje! Masovni ruski udar! Kijev i Harkov u plamenu, ima mrtvih i povređenih! (FOTO, VIDEO)

 

Poleteo Mig31K!

“Primećen je MiG-31K kako poleće sa aerodroma Savasleika u oblasti Nižnji Novgorod.

Moguće je ponovno lansiranje rakete “kinžal”, upozorilo je ukrajinsko vazduhoplovstvo.

 

 Napad “kinžalima”, eksplozije u Kijevu!

 

Na Kijev je lansirano još nekoliko “kinžala”, javlja ukrajinsko vazduhoplovstvo.

“U Kijevu se mogu čuti eksplozije”, potvrdio je gradonačelnik ukrajinske prestonice Vitalij Kličko.

“Eksplozije u glavnom gradu. Posebno u okrugu Golosejevski.. Eksplozije se čuju na Obolonu”, napisao je on na Telegram kanalu.

Kličko je kasnije dodao da su hitne službe poslate u Pečerski okrug. Kako pišu mediji, tamo gori višespratnica.

Prema pisanju portala Strana.ua, u Kijevu se nastavljaju “veoma glasne eksplozije”, a u nekim oblastima je nestalo struje.

 

 

 

Opet Majdan! Drama u Ukrajini, za samo 3 dana sve će biti gotovo! Zelenskom saopštene katastrofalne vesti! “Brzo, masovno…”

Vazdušna uzbuna širom Ukrajine!

Eksplozije u Kropivnjičkom, Harkovu i Vinickoj oblasti. Prema onlajn mapi ukrajinskog Ministarstva za digitalnu transformaciju, u 07:23 po moskovskom vremenu objavljeno je upozorenje o vazdušnom napadu širom Ukrajine. Rusija je podigla lovce MiG31-K koji su lansirali supersonične rakete “kinžal”.

Eksplozije u Harkovu!

“Nekoliko udara u centar Harkova, u stambenim naseljima. Tamo je sada požar, spasioci su stigli na lice mesta”, rekao je gradonačelnik Harkova Igor Terehov.

 

(VIDEO) Šta ovo znači?! Putin šokirao svet velikom promenom! Jedan detalj u novogodišnjim obraćanjima 2023. i 2024. svima je zapao za oko!

JASNA RAZLIKA

Ruski predsednik Vladimir Putin, koji će se kandidovati na izborima u martu, u svom novogodišnjem obraćanju usputno se dotakao rata u Ukrajini, pozdravljajući svoje vojnike kao heroje, ali najviše ističući jedinstvo i zajedničku odlučnost.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Kličko #saopštio #strašne #vesti #Rusi #uništili #vod #ukrajinskih #tenkova #leopard

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja