NaslovnaNAJNOVIJESramota, kaznite ih, udarac po džepu... Besni i očajni navijači Partizana

Sramota, kaznite ih, udarac po džepu… Besni i očajni navijači Partizana

Besni su navijači Partizana posle poraza od Crvene zvezde u 19. kolu Evrolige (88:72).

Crno-beli su  potpuno razbijeni u duelu sa raspoloženom Crvenom zvezdom. Izabranici Janisa Sferopulosa odigrali su sjajan meč, po notama Miloša Teodosića u napadu, Fredi Gilespi bio je junak iz senke, a meč je završio sa 14 poena. U ekipi Partizana Kevin Panter je sakupio 17 poena, Kaminski i Džejms Naneli po 11, a Pi Džej Doužer 12 poena. 

Partizan je pre derbija imao skor od 10 pobeda i osam poraza, zauzimao je deveto mesto na tabeli Evrolige. Posle poraza usledio je pad na 11. mesto. Isti skor, 10 pobeda i devet poraza ima Monako, a 10 pobeda i osam poraza imaju i Valensija i Baskonija, a oni svoje mečeve tek treba da odigraju.

Trener crno-belih Željko Obradović očekivano je bio nezadovoljan posle meča.

– Crvena zvezda je bila bolja od prve sekunde i skoro do poslednje sekunde. Sasvim zasluženo su pobedili utakmicu. Ekipa Partizana igra drugu sezonu u Evroligu, a ove sezone smo dva puta pobedili Crvenu zvezdu, a podatak da smo imali dve asistencije i devet izgubljenih lopti dovoljno govori o svemu… Potpuno smo igrali bez ideje – jasan je bio Obradović nakon poraza.

Navijači Partizana su veoma razočarani i traže reakciju kluba posle očajne partije njihovog tima.

“Po džepu i trening u šest”, poruka je jednog navijača.

 

 

 

 

Podsećaju “grobari” igrače Partizana kako je Novica Veličković igrao u crno-belom dresu.

“Poruka za igrače Partizana, ako želite da idete tamo gde bi trebalo da završite morate se boriti kao Novica za sveti dres. Ne možete biti srećni i zadovoljni utakmicom ako niste dres dobro natopili znojem, jer su neki isti taj dres natopili i krvlju”.

 

 

Poruka za igrače #KKP ako želite da idete tamo gde bi trebalo da završite morate se boriti kao Novica za sveti ⚫⚪ dres. Ne možete biti srećni i zadovoljni utakmicom ako niste dres dobro natopili znojem, jer su neki isti taj dres natopili i krvlju. #samokažem pic.twitter.com/wCiKs1Hus0

— Branislav Todjer 🏴🏳️ (@BTodjer) January 4, 2024

 

 

 

Jasno je “grobarima” da su crno-brli odigrali loš meč.

“Sramotna igra našeg tima! Više nego zaslužena pobeda Zvezde! Ponos mi ne dozvoljava da im kažem bravo ali razvalili su nas. Ovako se ne igra ni derbi a ni bilo koja utakmica u crno-belom dresu”.

 

 

Срамотна игра нашег тима! Више него заслужена победа звезде! Понос ми не дозвољава да им кажем браво али развалили су нас. Овако се не игра ни дерби а ни било која утакмица у црно-белом дресу! #kkp

— Ж.В. ⚫️⚪️🇷🇸 (@zeljko_pfc) January 4, 2024

 

“Kakav luzerski mentalitet oličen u ovom napadu posle kradje lopte na -9”.

 

Kakav luzerski mentalitet oličen u ovom napadu posle kradje lopte na -9. #kkp

— Partizanovac (@Partizanovac9) January 4, 2024

 

Ne štede navijači igrače.

“Ja ne znam stvarno sta da komentarišem od igre, kad mi ovo nismo ni igrali. Kao da nismo došli na utakmicu… Zaslužena pobeda Zvezde. Sramotan pristup i to je to sto imam da kažem. Ova četvrta četvrtina je jos veći pokazatelj da treba da budemo besni za igru u tri četvrtine”.

 

 

Ja ne znam stvarno sta da komentarisem od igre, kad mi ovo nismo ni igrali.

Kao da nismo dosli na utakmicu…

Zasluzena pobeda Zvezde.

Sramotan pristup i to je to sto imam da kazem.

Ova 4/4 je jos veci pokazatelj da treba da budemo besni za igru u tri cetvrtine.#kkp #kkcz

— Belivuk (@prvorodjeni) January 4, 2024

 

 

 

 

Prodaju Lesora ne mogu da im oprostim nikada. I sam je rekao da je hteo da ostane to navijaci zaboravljaju. Bolje da su otisli andjusic, koprivica i ovaj kaminski. Lesor je igrao odbranu, napad, skakao kao niko po 9 skokova u oba pravca, drzao hemiju u ekipi i sa navijacima. #kkp

— Bruno Te Karo (@Karote_Bruno) January 4, 2024

 

 

 

 

 

 

Doužer posle derbija: Prekasno smo shvatili šta se dešava (VIDEO)

Partizan

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras ekipu Partizana rezultatom 88:72 (24:13, 26:16, 15:19, 23:24) u meču 19. kola Evrolige.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Sramota #kaznite #udarac #džepu.. #Besni #očajni #navijači #Partizana

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja