NaslovnaNAJNOVIJEDnevni horoskop za utorak 9. januar! Ovnove čeka zabranjena ljubavna afera, Device...

Dnevni horoskop za utorak 9. januar! Ovnove čeka zabranjena ljubavna afera, Device uspeh na poslu

Svaki horoskopski znak očekuje uzbudljiv dan, a Device će pored poslovnog uspeha imati i zdravstvenu stabilnost.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguća afera sa nekim za koga radite ili sa nekim s kim ne bi trebalo da imate romantičan odnos. POSAO: Izbegavajte ulaganja u partnerske poslove. ZDRAVLJE: Povreda noge ili bol ekstremiteta.

BIK 

LJUBAV: Dopašće vam se osoba s kojom delite interesovanja ili ćete razviti osećanja za nekog ko vam je cimer/ka. POSAO: Imaćete korist ili uspeh, ako se bavite kreativnošću ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI

LJUBAV: Ušli ste u nestabilan period, kada su u pitanju ljubavni odnosi. POSAO: Dobit ili novac od svega što ima veze sa prevoznim sredstvima i sa upotrebom jezika i komunikacije. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK 

LJUBAV: Senzitivni ste i to može da poremeti vašu rutinu, ali ovaj dan će vam doneti i uzbudljive

događaje. POSAO: Biće pozitivnih pomaka u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Očekujte poboljšanje zdravstvenog stanja.


Foto: Shutterstock


ljubav


LAV

LJUBAV: Vaši pokušaji da se opustite i uživate u ljubavi će biti osujećeni. POSAO: Moguće je da ćete imati administrativne probleme ili probleme u vezi logistike. ZDRAVLJE: Moguć bol u predelu leđa i uopšte sklonost povredama.

DEVICA 

LJUBAV: Moguće je da će vas neko oboriti sa nogu, ali će ta osoba biti potpuno pogrešna za vas ili neko ko nije u stanju da vam pruži stabilnost. POSAO: Očekuje vas uspeh ili napredak u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA 

LJUBAV: Vama treba pozitivan i samouveren partner, neko ko nije posesivan ili sitničav. POSAO: Vest o službenom putu koji će biti unosan ili na drugi način koristan za vašu karijeru. ZDRAVLJE: Vrlo dobrog ste zdravlja.

ŠKORPION 

LJUBAV: Zainteresovaće vas osoba koja nije tako strastvena kao što ste vi. POSAO: Vrlo lako dobijate ono što želite, jer znate kako ljude da navedete da urade ono što vi želite. ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu.


Foto: Shutterstock


ljubav


STRELAC

LJUBAV: Moguća je afera sa nekim s kim radite ili imate poslovni odnos. Bićete vrlo stimulisani i zainteresovani za fizički kontakt. POSAO: Nemojte zapostaviti svoje odgovornosti. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC 

LJUBAV: Svakako ćete doživeti neko uzbudljivo seksualno iskustvo, ako ništa značajnije od toga. POSAO: Izbegavajte sukobe na random mestu. Problemi u timskom radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo čulni, što će naići na pozitivan odgovor, pa je uživanje u ljubavi

zagarantovano. POSAO: Posao će zahtevati saradnju, timski rad ili kreativnost. ZDRAVLJE: Mogući problemi sa grlom.

RIBE 

LJUBAV: Partner će nametati svoja očekivanja koja vi trenutno niste raspoloženi da ispunite. POSAO: Bićete rastrošni pri baratanju sopstvenim budžetom. ZDRAVLJE: Dobro.

Ljubavni horoskop do 13. januara! Device se zaljubljuju u prijatelja, Škorpije potpuno opčinjene

Horoskop

Rolerkoster emocija, smeh, ali i suze, sve to očekuje horoskopske znake naredne sedmice.

sledeća vest

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Dnevni #horoskop #utorak #januar #Ovnove #čeka #zabranjena #ljubavna #afera #Device #uspeh #poslu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja