NaslovnaRAZONODAMačka zaradila 41.900 dolara

Mačka zaradila 41.900 dolara

U svetu ekspanzije društvenih mreža TikTok se pokazao kao mreža koja tako lako lansira u svet poznatih. Osim influensera u raznim oblastima zanimljivo je da to postaju i ljubimci koji su sve više u modi.

Tako su mediji zabeležili profil jedne specifične bengalske mačke Klei koja je okupirala pažnju miliona ljudi tokom 2023. godine, i on ima platu da to dokaže. Naime, njena vlasnica je posvedočila da je ona zaradila 41.900 dolara.

The Bengal je profil koji se fokusira na edukaciju gledalaca o hranjenju mačaka sirovom ishranom i svojim zanimljivim klipovima uspela je da zaradi prihode, a novembar je njen mesec sa najvećom zaradom sa 15.500 dolara nakon objave sa skoro pet miliona pregleda. 

Na ovoj platformi sve je više ljubimaca koji zarađuju, a stručnjaci navode da na TikToku ima više nego ikad krznenih influensera.

Zarađivanje novca preko ljubimaca nije tako jednostavno i banalno, kao deljenje slatkih video zapisa o mačkama i psima. Za početak potrebno je temeljno istraživanje trđišta, pronalaženjr jedinstvene niše i kreiranja zanimljivog dobro uređenog sadržaja, a zapamtite, takođe, i da svoj život stavljate pred oči javnosti što nije nešto u čemu svi uživaju. 


@firstclassbengals @Open Farm Pet is having their biggest sale of the year! From November 24th-27th receive 20% off all orders (and 25% off autoship orders) ✨ #letsfeedmycat #catfood #bengal #catnutrition #catfoodtips #catnutritiontips #rawfedcat #rawcatfood #obligatecarnivore #catmom #catfood #blackfriday ♬ Aesthetic – Tollan Kim

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Mačka #zaradila #dolara

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja