NaslovnaRAZONODAKoji materijali stanjuju - kamuflirajte višak za tili čas

Koji materijali stanjuju – kamuflirajte višak za tili čas

Kilogram viška vrlo vešto može da se prikrije adekvatnom odećom, a posebno izborom pravih materijala.Modni stručnjak, influenser Ekaterina Dorošćuk objasnila je kako da figuru uz pomoć prave tkanine dovedemo do savršenstva.

Boja odeće prioritet

Da biste vizuelno promenili konture tela, zapamtite da tamne i crne boje izdužuju siluetu, dok bele i svetle boje, naprotiv, povećavaju figuru i čine je masivnijom. Naravno, to ne znači da devojke sa većim oblinama treba da biraju isključivo crnu odeću, piše Meri Kler. Možete se igrati sa bojom, ali je važno zapamtiti da ne preterujete sa svetlim nijansama.

Detalji mogu radikalno promeniti sliku tela

Print na garderobi može ili smanjiti ili povećati siluetu. Na izbor takve odeće treba obratiti posebnu pažnju. Ne treba preterivati sa šarama – ako su to linije, onda bi trebalo da budu vertiklne, a bilo koji horizontalni detalji će, naprotiv, povećati figuru.

Važno je odabrati pravu tkaninu

Izbor tkanina, takođe, mnogo utiče na to kako ćete izgledati – sintetička odeća je nepoželjna, prednost treba dati prirodnim tkaninama.

Tkanine visoke gustine, posebno odeća sa postavom loše će izgledati na devojkama koje imaju krupniju figuru. Osim toga, obavezno gledajte i mekoću samog materijala, važno je da ne idete iz krajnosti u krajnost. Kada je tkanina veoma tanka i mekana, ona, naravno, neće vizuelno povećati figuru. Međutim, i dalje može da istakne nesavršenosti, pa je tako malo verovatno da će ovaj efekat učiniti devojku sa oblinama privlačnijom.

Za zimu najbolji je kašmir, ali i alpaka i druge vrste vune. Materijali kao što su pamuk, svila i teksas mogu se nositi tokom cele godine. Leti kao samostalan komad odeće, a u jesen i zimu u višeslojnom stilu. Pamučna odeća u stilu oversize košulje i majice od ovog materijala savršeno će pristajati devojkama sa izraženim oblinama. Da bi sakrile nedostatke figure, dame treba da izaberu deblji, vrhunski pamuk koji će bolje držati oblik tela i neće izgledati neprivlačno. Ako govorimo o svili, vredi odmah napomenuti da i ovde postoje neke nijanse. Satenska svila može vizuelno povećati figuru. Ako govorimo o drugim vrstama svile: krep svili, providnom šifonu, odlučite se za prostrane haljine i bluze sa tankom prirodnom postavom koja neće zategnuti siluetu. Denim je takođe uvek popularan.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Koji #materijali #stanjuju #kamuflirajte #višak #tili #čas

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja