NaslovnaVESTIProtesti opozicije osuđeni na propast zbog bezidejnosti, nesloge i plana

Protesti opozicije osuđeni na propast zbog bezidejnosti, nesloge i plana

BEOGRAD – Bezidejnost, nesloga i nedostatak konkretnog plana, konkretne poruke i konkretnog razloga zašto bi se ponovo okupili, razlozi su zbog čega su protesti osuđeni na propast, jer ukoliko se ne šalju koegzistentne poruke i ukoliko se ne daju konkretni razlozi, teško je okupiti značajniji broj ljudi, izjavio je danas Srđan Barac iz Centra za društvenu stabilnost povodom najavljenog protesta dela opozicije za 16. januar, na godišnjicu smrti Olivera Ivanovića.

“Ja bih nazvao postizborna depresija, a ne kriza, s obzirom da nakon izbora i nakon onoga što su glavni rezultati, a to je glavno mišljenje birača koje je reklo šta zaista misli, a ne neka naučna istraživanja ili očekivanja pojedinih opozicionih lidera na osnovu istraživanja koji su radili u svojim kafićima ili svom malom uskom krugu ljudi”, naveo je on za Tanjug.

Barac smatra da opozicija od protesta očekuje određeni incident koji bi mobilisao širi korpus ljudi, kako bi onda mogli da nastave sa politikom stvaranja haosa, što, napominje on, čini ovu situaciju opasnom.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Protesti #opozicije #osuđeni #propast #zbog #bezidejnosti #nesloge #plana

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja