NaslovnaPLANETAMilanović o napadu u Vukovaru, Dodikovim pretnjama, pa na kraju otkrio da...

Milanović o napadu u Vukovaru, Dodikovim pretnjama, pa na kraju otkrio da je novi ministar u vladi “100 odsto gej” 

“Ne znam šta je bilo. Čujem da su neki koji su bili u Grčkoj napali nekog mladog Srbina. Ako je to sve, to je nedopustivo. Ako nije sve, neka rade organi”, rekao je danas predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarišući napad u Vukovaru u kojem je grupa maloletnika pretučena od strane starijh mladića jer su navodno pričali ekavicom.

Milanović je danas u Splitu govorio o još nekoliko tema, između ostalih i Miloradu Dodiku.

„Ovo što Dodik priča, s njim se ne slažem, rekao sam mu da se smiri. Ali to misle svi Srbi“, rekao je Milanović govoreći o Dodikovim pretnjama o proglašenju nezavisnosti RS.

„To što Dodik govori treba svakoga zabrinjavati, tako misli skoro svaki Srbin u RS-u. To je stvarnost. Oni to žele kao što su Hrvati to želeli 1991. godine. Nama to ne odgovara. Ali to je stvarnost. To je realan život“, rekao je Milanović.

Milanović: HDZ ministar je gej

Na pitanje na kraju pres konferencije Milanović je komentarisao obnažene fotografije ministra privrede i održivog razvoja Damira Habijana sa Instagrama i šokirao izjavom da je novi HDZ-ov ministar „100 odsto gej“ i dodao da nema ništa protiv toga.

„To su pitanja lične intime, nekih ličnih opredeljenja ili zadatosti, je li neko gej ili nije“, konstatovao je Milanović.

„A je, jel?“ pitao je neko od novinara.

„Sto odsto. Pa Habijan je gej, ne?“, rekao je Milanović.

„Nije čovek u ormaru, živi normalan život“, na konstataciju novinara da ga je „izvadio iz ormara“.

„Novi francuski premijer je gej. Ako ti je jedina odlika da si gej, to nije dovoljno, sorry. To ne znači ništa. Ali ako želiš da se to zna, da imaš pride, ok, prihvatam te. Prihvatao sam te i ranije“, zaključio je.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Milanović #napadu #Vukovaru #Dodikovim #pretnjama #kraju #otkrio #novi #ministar #vladi #odsto #gej

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja