NaslovnaRAZONODAVeliki poslovni horoskop za 2024. godinu

Veliki poslovni horoskop za 2024. godinu

Godina pred nama može mnogima da donese nove prilike za poboljšanje poslovne situacije, zavisno od toga koliko smo truda i energije ulagali u svoj razvoj i napredak. Do juna iduće godine mogli biste da radite na novom projektu, a od juna pa sve do kraja godine velika je mogućnost ostvarenja kroz dodatne i honorarne poslove.

Ovan

foto: Profimedia

Pripremite se za dinamičnu poslovnu godinu, što će odgovarati vašoj naravi. S pozitivne strane, planete vas osnažuju i podstiču na nove i hrabrije iskorake napred. S obzirom na položaj Saturna mogli biste da se bavite dobrotvornim radom, razmišljate o odlasku u inostranstvo ili obavljate posao kojim pomažete drugima. U drugoj polovini godine otvaraju se nove mogućnosti koje su vezane za učenje, posao koji zahteva rad na terenu ili pak za ostvarenje honorarnog posla. Tokom marta otvaraju vam se prilike za poslovni rast i napredak. Bićete uverljivi na rečima i lako ćete dolaziti do cilja.

Bik

horoskop, bikfoto: Profimedia

Pred vama je uspešna poslovna godina koja vam pruža priliku da sve ono loše i staro ostavite iza sebe i krenete prema nečemu boljem za vas. Stoga, ako nameravate da promenite posao, krenite već početkom godine u potragu, lako je moguće da želje vrlo brzo i da vam se ostvare. Tokom boravka Jupitera u vašem znaku do 25. maja očekuje vas jedno značajno ostvarenje koje će se u preostalom delu godine pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju. Sve do kraja maja Jupiter u vašem znaku omogućuje vam da napravite pozitivan zaokret u vašem daljem poslovnom smeru.

Blizanci

horoskop, blizancifoto: Profimedia

Sa Saturnom u Ribama revidirajte svoje ambicije i dalji poslovni put. Možda odlučite da promenite nešto u svom profesionalnom životu, i to tako da se više ne vraćate na ono što ste ostavili iza sebe. U tome može da vas podstakne i pomračenje Meseca u vašem polju karijere koja će se odvijati 18. septembra. Označiće početak zaokreta čije će se ostvarenje odvijati i kroz 2025. Okolnosti teško da mogu da ostanu iste, idete nabolje, Jupiter u vašem znaku do kraja maja vas u tome podržava. Jun je i ove godine mesec u kojem vaša znanja i veštine najviše dolaze do izražaja, samo treba da se usudite.

Rak

horoskop, rakfoto: Profimedia

Nova ostvarenja su pred vama. Napredak je takođe izvestan. Napredak u smislu da ste otvoreniji prema novim mogućnostima, daljem obrazovanju, a svako ulaganje u sebe i usavršavanje vaših veština osnažiće vaš unutrašnji kapital. U prvoj polovini godine imate uz sebe osobe koje vam pomažu u ostvarenju poslovnih planova. Nakon leta započinje za vas vrlo aktivan period. Krećete u jedan novi projekat, koji trenutno možda nemate u planu. I on će vam otvoriti vrata za dalje. I ove godine se krećete uzlaznom putanjom i polagano pripremate za neke velike uspehe koji dolaze kroz 2025.

Lav

horoskop, lavfoto: Profimedia

Sve do kraja maja Jupiter u Biku upućuje na potrebu da se širite u poslovnom smislu i uđete u neke nove poslovne okolnosti s puno vere i entuzijazma. Kroz februar postoji mogućnost ostvarenja poslovne saradnje i potpisivanja novog ugovora. Od juna širite svoju poslovnu mrežu i postajete sve sigurniji u sebe. Takav stav pomoći će vam da ostvarite upravo ono što vam najviše treba i da se dokažete na mestima na kojima ste u prošlosti bili prilično nesigurni. Jul je onaj mesec u godini koji vam nudi priliku za uspeh bez velikog truda. Izvrsne prilike dolaze vam ususret.

Devica

horoskop, devicafoto: Profimedia

Pred vama je godina u kojoj je bolje čuvati i razvijati ono što imate, nego ulaziti u nove poslove i nešto radikalno menjati. Dalje obrazovanje, savladavanje novih veština i marljivi rad sigurno će doneti nagrade u budućnosti. Sad stvarate ono što će biti bitno za godine koje dolaze. Zato nemojte rizikovati i prepustiti se nezadovoljstvu ako nešto krene nizbrdo. Ako se tako nešto dogodi, samo vam pokazuje na čemu treba da radite kako biste u bliskoj budućnosti ostvarili ono što priželjkujete. Retrogradni Merkur u vašem znaku tokom avgusta omogućiće vam da razmislite šta želite od svog poslovnog života.

Vaga

horoskop, vagafoto: Profimedia

Položaj Saturna upućuje na moguće promene u vašoj radnoj sredini, a šta će se tačno događati videćete već od kraja februara, pa sve do kraja aprila. Nešto se sređuje, drugačije organizuje ili se naprosto odlučujete na promenu posla. Od kraja maja uživaćete zaštitu Jupitera, s kojim ćete biti spremniji na širenje i poslovni rast. Neka pozitivna iskustva i rešenja mogu da dođu kroz inostranstvo ili državne institucije. Iskoristite ovu godinu i za pohađanje neke edukacije. Tokom oktobra možete da očekujete ostvarenja koja će vam omogućiti da napredujete, ali i počnete više da cenite sami sebe.

Škorpija

škorpija, horoskopfoto: Profimedia

Uspešna godina je pred vama. Pozitivan uticaj Saturna daje vam stabilnost i promišljeno odlučivanje, a Jupiter vam do kraja maja omogućuje da svoje talente i ostvarenja pokažete drugima i uz podršku drugih dođete do cilja. Od juna Jupiter menja znak i podstiče vas na rešavanje imovinskih pitanja i omogućuje da se oslonite na resurse drugih ljudi. Tokom jeseni očekuje vas period poslovnih uspeha. Nešto privodite kraju i okrećete se prema novim projektima. Tokom druge polovine oktobra Merkur u vašem znaku izlaže vas oku javnosti i interesovanju drugih za vaš rad.

Strelac

horoskop, strelacfoto: Profimedia

Pred vama je godina uspona i padova. Usponi vam pokazuju gde je vaša snaga i kuda treba da ide, a padovi vam usmeravaju pažnju na ono što još treba da savladate, poboljšate i naučite. Za neke će privatni život i odgovornosti koje dolaze iz tog područja biti važniji od ambicija i poslovnih ostvarenja. Birajte svoje bitke, radite najbolje što znate, uspećete ako se budete manje zamarali konkurencijom i onim što drugi rade ili ne rade, a trebalo bi. Početak i kraj godine donose dobre rezultate. Tokom prve polovine novembra uspešno ćete rešiti neke izazove s kojima ste se susretali u prošlosti i ostaviti ih iza sebe.

Jarac

horoskop, jaracfoto: Profimedia

Očekuje vas veliko poboljšanje poslovnih prilika. Menjaju se uslovi rada koji vam idu u prilog, menja se nabolje i vaš pristup poslu, i to tako da ste bolje organizovani i efikasniji u radu. Već prva dva meseca nove godine mogla bi da budu jako produktivna i uspešna za vas. Od kraja maja pruža vam se mogućnost i za promenu posla ili dodatni poslovni angažman uz adekvatnu finansijsku nagradu. Obratite pažnju i na zbivanja tokom juna koja donose porast posla, ali i dobrih prilika. Iskoristite ono što vam dolazi kroz drugu polovinu januara. Biće puno posla, ali ostvarenja će biti vredna truda i biće nagrađena.

Vodolija

horoskop, vodolijafoto: Profimedia

Pluton će najviše promena doneti rođenima oko 22. januara, verovatno i jedan poslovni preokret iz korena. Do leta ćete dovršiti poslove vezane za privatni deo života, a preostali deo godine Jupiter vas poziva da više uživate u životu, i to tako da možete da radite kao i dosad, ali da vas taj posao više toliko ne iscrpljuje. Ako radite nešto kreativno ili ste slobodnog zanimanja, ova godina može biti jako produktivna i uspešna za vas. Februar vam omogućuje da sklopite jedan ugovor, nametnete se na jednom izlaganju ili sastanku i briljirate.

Ribe

horoskop, ribefoto: Profimedia

Saturn u vašem znaku s jedne strane budi ambicije i stvaralačku moć, a s druge strane vas uči kako da delujete promišljeno, planski i oprezno, znači korak po korak. Moguće je da vam se već u prva četiri meseca nove godine dogodi neka prilika ili promena koja će odrediti vaš dalji poslovni smer. Od juna pa do kraja godine prioritet je ipak stavljen na dom i porodicu. Mogli biste da realizujete selidbu, prodaju ili kupovinu nekretnina ili pak pokrenete privatni posao. U prvoj polovini marta stižu nagrade za minuli trud i rad. U prilici ste da pronađete i bolji posao ili napredujete unutar postojećeg radnog mesta.

(Kurir.rs/ 24sata.hr/ L. S)

Bonus video:

03:26

ODLIČAN PERIOD ZA SAMO JEDAN ZNAK, A ČAK NJIH 7 OČEKUJU TURBULENCIJE! Astrolog: Promene nastupaju krajem januara, a posebno u maju

Kurir

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Veliki #poslovni #horoskop #godinu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja