NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJATri razloga za jutarnji seks, kad ih ujete svako jutro ete ga...

Tri razloga za jutarnji seks, kad ih ujete svako jutro ete ga upranjavati – – Saveti – Ljubav – Super ena

Predstavljamo vam tri razloga zato je dobra “jutarnja akcija” meu posteljinom.

Saveti |

Krstarica/M. K. |
nedelja, 14.01.2024. | 09:13

Foto: PeopleImages.com – Yuri A/Shutterstock

Neko najvie uiva u seksualnom odnosu uvee, drugi vie vole da se razbude jutarnjom akcijom. U koje god doba dana ili noi da imate seks, znajte da dobro utie na vae zdravlje, a mi vam donosimo tri nauno potvrena razloga zato je zornjak ipak najbolji.

Biete produktivniji

Seks pozitivno utie na nae raspoloenje zbog supstanci koje se lue u telu tokom odnosa. Zato je dobro da na ovaj nain popravite raspoloenje kada se probudite i ceo dan provedete „pevajui“.

Inae, istraivanje iz 2018. godine u kojem je uestvovalo 1.000 ljudi pokazalo je da 53 odsto mukaraca i 45 odsto ena prijavljuje veu produktivnost tokom dana, nakon jutarnjeg odnosa.

Smanjie stres

Kao to smo rekli, tokom odnosa se u telu lue hormoni, oksitocin i dopamin, a to e vam pomoi da tokom dana budete oputeniji. Dakle, malo razgibavanja meu aravima ujutru, manje stresa tokom dana!

Nivo testosterona je tada najvii

Ne vole svi da raspale strasti im se probude, ali seksualni terapeuti tvrde da je to najbolji poetak dana, posebno zbog toga to je kod mukaraca nivo testosterona najvii ujutro, u trajanju tri do etiri sata posle buenja.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Tri #razloga #jutarnji #seks #kad #ujete #svako #jutro #ete #upranjavati #Saveti #Ljubav #Super #ena

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja