NaslovnaRAZONODANovi trend preuzima australijske plaže – „biblioteke igračaka”

Novi trend preuzima australijske plaže – „biblioteke igračaka”

Australijanci su otkrili sjajan i pametan novi trend koji preuzima plaže širom zemlje.

Ako ste ljubitelj uličnih biblioteka u kojima lokalno stanovništvo može da menja, donira i pozajmljuje polovne knjige onda će vam se sigurno dopasti novi trend na plaži.

„Biblioteka igračaka“ počela je da se pojavljuju duž australijske obale, što se pokazalo posebno popularnim za porodice koje zaboravljaju da ponesu kantice, lopatice, lopte i druge igračke za svoje mališane.

U Južnoj Australiji dve popularne plaže koje prihvataju ovaj trend su plaža Henli, koja se nalazi 15 minuta od grada Adelejda, i plaža Semafor, u severozapadnom primorskom predgrađu, oko 14 kilometara od Adelejda.

„Biblioteka igračaka“ radi na principu odnošenja igračaka, sa kojima će se mališani igrati, na obalu i vraćanje u „biblioteku“ nakon napuštanja plaže.

Na poluostrvu Lefever su otišli korak dalje pa su u „biblioteku“ stavili i kutiju za igračke za pse sa teniskim lopticama u njoj.

Svi se nadaju da će korisnici rekvizita „Biblioteka igračaka“ uredno vračati sve što su pozajmili kako bi proveli ugodne trenutke na obali i kada ponovo dođu na plažu, prenosi „Australija njuz“.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Novi #trend #preuzima #australijske #plaže #biblioteke #igračaka

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja