NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAPet najmranijih mukih seksualnih fantazija nee vam ih nikad priznati - -...

Pet najmranijih mukih seksualnih fantazija nee vam ih nikad priznati – – Saveti – Ljubav – Super ena

Muke seksualne fantazije skoro uvek podrazumevaju seks sa dve ene, oralni seks ili dominaciju.

Saveti |

Krstarica/M. K. |
sreda, 17.01.2024. | 18:41

Foto: mikeforemniakowski/Shutterstock

Ipak, muki um je puno zanimljiviji i arolikiji od onoga to se predstavlja kao ustaljeno matanje koje uglavnom to i ostaje. S druge strane, fantazije i postoje kao beg od stvarnosti koja bi ih ionako verovatno unitila za sva vremena.

Donosimo vam pet mukih fantazija koje se retko nalaze na ovakvim listama, a i koje ete retko uti kao priznanje na sva zvona jer su pojedine jednostavno – tabu.

1. Varanje
Iako se retko sprovodi u delo koje uglavnom znai i kraj veze ili braka, veina mukaraca e se barem jednom prepustiti matariji da iza lea svoje bolje polovine uiva u telu druge ene koju ne mora nuno da poznaje. Ova fantazija zapravo je produena verzija zabranjenog seksa koja se moe „isprobati“ u spavaoj sobi bez potrebe za varanjem – davanjem uloga.

2. Predavanje
Iako su mukarci ljubitelji oseaja dominacije, pogotovo one u toku seksualnog ina gde je lepi pol (na pristanak) podreen njegovim eljama, druga strana medalje pokazuje da negde u njihovom umu mora postojati i elja za dijametralno suprotnim iskustvom. Situacija gde ena dominira i odreuje tok seksualnog ina esta je fantazija koja se teko prelama preko mukog jezika.

3. Gledanje
Mukarci su vizuelna bia koja naprosto oboavaju da posmatraju seksualni in. Ovo je premisa cele industrije za odrasle, ali i seksualna fantazija koja se stidljivo manifestuje od puberteta. Ova fantazija moe se realizovati u vidu snimanja ili fotografisanja sopstvenog seksualnog ina uz pristanak partnera, ali i u vidu posmatranja tueg kakljivog ina u kojem je mukarac, uz pristanak uesnika, samo pasivni gledalac.

4. Drugaiji seks u troje
Iz prethodne fantazije stvorena je njena ultimativna i uslovno najmranija verzija – posmatranje partnera u inu sa drugim mukarcem uz eventualno uee. Iako na prvi pogled ova fantazija zvui odbojno i dodiruje strani sviet agresivne ljubomore, psiholozi je upravo objanjavaju kao vrstu line katarze u kojoj se mukarac oslobaa posesivnosti dok pristaje da njegova partnerka doivi svoju vrstu seksa u troje. Ukratko, jednakost polova do krajnjih granica.

5. Seks sa prijateljicom
Iako fantazija pod brojem etiri spada u grupu onih koje se moda spominju najree, ipak postoji matarija koja igra ulogu javne tajne – seks sa prijateljicom ili prijateljicama. Ova fantazija nije negacija prijateljstva, ali mukarci ostaju mukarci. ak i ako prijateljstvo nikad ne preraste u neto vie, uvek e postojati fantazija ije priznanje moe unititi dugogodinja poznanstva i koju je sigurno najbolje zadrati za sebe.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Pet #najmranijih #mukih #seksualnih #fantazija #nee #vam #nikad #priznati #Saveti #Ljubav #Super #ena

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja