NaslovnaRAZONODA7 „zastarelih” trendova u negovanju lepote koji se vraćaju na velika vrata

7 „zastarelih” trendova u negovanju lepote koji se vraćaju na velika vrata

Moda i šta je u tendu je promenjiva kategorija. Tako je u svim segmenmtima života – jedne godine važe jedni saveti, druge sasvim suprotni. I kada je lepota u pitanju situacija je ista. Zaboravite na „zastarele” savete za lepotu, piše portal Souther Living koji je sastavio spisak sedam staromodnih trendova u oblasti nege i lepote koji će se ove godine vratiti.

Crveni nokti

Dok se klasični francuski manikir vratio prošle godine u modu, neutralni nokti ove godine padaju u zaborav zbog nečeg uzbudljivijeg: crvenih noktiju. Tokom praznika, nokti tamnocrvene boje, boje trešnje bili su u trendu, oni čine da se osećate moćno i seksi – što je upravo ona energija koju treba da nosite tokom 2024. godine

Natapirana frizura

Dok su frizure pod konac ili super čupave frizure dominirale proteklih nekoliko godina, došlo je do zaokreta ka prirodnijoj opciji koja se ne treba održavati. U pitanju je stepenasto šišanje sa krajevima koji počinju ispod brade i uokviruju lice – nešto poput modela koji su nosile devedesetih Sindi Kraford i Klaudija Šifer.

Rumenilo u prahu

Dok je tečna šminka u potpunosti promenila većinu običaja postoji jedan proizvod koji se pokazao kao izuzetak: rumenilo u prahu. Nanošenje previše izdašne količine rumenila pojavilo se kao trend 2020. prvenstveno kao način da istaknete suptilniju šminku. U suštini, rumenilo bi trebalo da da zdrav i blistav ten. 

Boja za kosu kod kuće

Potencijalne negativne strane upotrebe trajne boje za kosu kod kuće svakako su veće od prednosti. Najbolje je da se prepustite profesionalcima međutim na tržištu postoji sve više proizvoda koji pomažu u osvežavanju i dodavanju svežine vašim pramenovima.

Samolepljivi vikleri

Razne tehnike su bile aktuelne u opticaju da imate fenomenalan volumen kose, ali ništa nije nadmašilo rezultat seta klasičnih čičak viklera. Ako možete da ih savladate i naučite da ih koristite, nikada nećete koristiti ništa osim viklera. Oni su fenomenalno rešenje da imate talase na kojima će vam svi zavideti.

Mat karmin

Dok je sjaj za usne omiljen godinama unazad, karmin koji ima mat izgled sada ponovo dominira. Iako crvene usne nikada neće izaći iz mode, nijanse boje kože više pristaju svakom tenu i dnevnom svetlu.

Jednostavna rutina

Ponekad ne postoji zamena za ono što je oduvek funkcionisalo. Iako na sve strane možemo čuti šta je to dobra rutina ona treba da bude najjednostavnija – čišćenje lica, korišćenje retinola i završnica sa običnom hidratantnom kremom je sve što vam treba.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#zastarelih #trendova #negovanju #lepote #koji #vraćaju #velika #vrata

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja