NaslovnaVESTITramp pokazao da je odličan lider, želim mu veličanstvenu pobedu — RT...

Tramp pokazao da je odličan lider, želim mu veličanstvenu pobedu — RT Balkan

19. jan 2024 17:07

| Obnovljeno: 19. jan 2024 17:07

Kad pošalje Bajdena u istoriju, to će biti veliki dan i za Ameriku i za svet, poručio je predsednik RS i dodao da je taj dan blizu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je izjavio da podržava Donalda Trampa i poželeo mu pobedu na predstojećim predsedničkim izborima.

“Donald Tramp je pokazao da je odličan lider, a njegove izjave o Viktoru Orbanu i Putinu pokazuju da on razume da Amerika ne može biti jaka i velika ako ratuje sa svima”, objavio je Dodik na društvenoj mreži Iks.

On je dodao da se “odnosi grade na osnovu poštovanja i da Tramp to razume”.

“Kad pošalje Bajdena u istoriju, to će biti veliki dan i za Ameriku i za svet. Taj dan će doći vrlo brzo. Podržavamo Donalda Trampa. Želimo mu veličanstvenu pobedu”, istakao je Dodik.

Доналд Трамп је показао да је одличан лидер, а његове изјаве о @PM_ViktorOrban и Путину показују да он разумије да Америка не може бити јака и велика ако ратује са свима. Односи се граде на основу поштовања и то Трамп разумије. Кад пошаље Бајдена у историју, то ће бити велики…

— Милорад Додик (@MiloradDodik) January 19, 2024

Donald Tramp je prethodno izjavio da ima dobre odnose sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a da je mađarski premijer Viktor Orban “pametan momak”.

“Slagao sam se sa Putinom. Dobro je slagati se sa ljudima poput Putina. Vodio sam razgovore i sa predsednikom Si Đinpingom, imamo prelepe odnose”, izjavio je Tramp u intervjuu sa novinarom Šonu Henitiju na kanalu “Foks njuz”.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Tramp #pokazao #odličan #lider #želim #veličanstvenu #pobedu #Balkan

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja