NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAZvui neverovatno, ali mukarci uopte ne padaju na ovakve ene - -...

Zvui neverovatno, ali mukarci uopte ne padaju na ovakve ene – – Saveti – Ljubav – Super ena

Znamo da su duhoviti mukarci na ceni i da je humor izuzetno jako oruje pripadnika jaeg pola u zavoenju ena. A ta je sa obrnutom situacijom?

Saveti |

enski magazin |
ponedeljak, 22.01.2024. | 19:12

Foto: oneinchpunch/Shutterstock

Istraivai su ustanovili da kada su se mukarci trudili da zasmeju enu, ona je bila vie zainteresovana za njih u romantinom smislu, ali isto nije vailo kada su se ene trudile da budu duhovite.

Mukarci e esto rei da vole duhovite devojke, ali novo istraivanje Univerziteta u Kanzasu pokazuje da to nije ba tako.

Istraivai su potvrdili prvi zakljuak: to je mukarac ispriao vie viceva koji su bili smeni eni, vea je verovatnoa da e ona ostvariti fiziki kontakt sa njim. Ali kada je ena ispriala vic kome se mukarac nasmejao, to nije poveavalo ansu za vezu.

U seriji eksperimenata volonteri su zamoljeni da prostudiraju profile stranaca na Fejsbuku i da ocene njihove kvalitete. Zatim je organizovana serija sastanaka na slepo na kojima su partneri razgovarali po deset minuta. Istraivai su kasnije analizirali razgovore i ustanovili da kada su se mukarci trudili da zasmeju enu, ona je bila vie zainteresovana za njih u romantinom smislu. Ali isto nije vailo kada su se ene trudile da budu duhovite.

Naunici su doli do jo jednog zakljuka, da ene povezuju humor sa ekstrovertnou, a ne sa inteligencijom. Ranije je pretpostavka bila da ene privlae duhoviti mukarci jer su verovale da su takvi tipovi inteligentniji. Nova pretpostavka je da ene ele duhovite mukarce jer misle da e im veza sa njima biti zabavnija, a ivot lagodniji.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Zvui #neverovatno #ali #mukarci #uopte #padaju #ovakve #ene #Saveti #Ljubav #Super #ena

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja