NaslovnaRAZONODA2024. je spremila neočekivane boje cipela u trendu

2024. je spremila neočekivane boje cipela u trendu

Cipele su neizostavni fetiš za većinu žena. U svakoj modnoj kombinaciji imaju veliku moć da zaokruže celokupnu sliku, a osim modela, veliku ulogu  ima i boja cipela koju odaberemo. Nova godina postavila je nove trendove, a ovo su boje koje modni stručnjaci preporučuju.

Siva

Povratnička boja koja će zavladati bojama cipela u 2024. je siva, u hladnijim, ali posebno i u toplijim nijansama ove neutralne boje, koje će biti odlična zamena za crnu. Bolja je od braon jer se slaže sa većom paletom tonova, odmerena je i skroz elegantna. I cipele i salonke – sve odlično ide u ovoj boji i pristaje nozi baš kako treba.

Crvena

Crvena nastavlja da bude trend. Ona ne stoji svakome i ne biraju je baš tako lako, a u vatrenim i jarkim nijansama crvenih cipela sigurno ćete biti primećeni

Zlatna

Metalik nijanse veliki su trend još od prošle godine, a sad će se smeniti srebrna ki zlatna boja.

Bez obzira na model, zlatna će se lepo slagati i uz svečane i uz elegantne kombinacije, možete imati i salonke i patike ove boje. 

Zelena

Uz crvenu, iznenađujuća boja cipela koja se često pojavljivala u kolekcijama za proleće i leto 2024. je i zelena, u najrazličitijim nijansama.

Krem

Kamel, smeđa, krem, oker, graorasta – kako god da je zovete ova boja je uvek trend, večiti klasik i odličan izbor tokom cele godine.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#spremila #neočekivane #boje #cipela #trendu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja