NaslovnaHRONIKASmrskan mozak, 10 sati bez svesti: Brat saznao detalje smrti

Smrskan mozak, 10 sati bez svesti: Brat saznao detalje smrti

Dragomir Jevtić iz Starčeva preminuo je na Božić posle sedam dana borbe za život nakon što su ga u novogodišnjoj noći u Pančevu pretukli N.G. (19) i A.B. (21). Sada, njegov brat Saša otkriva šta se dogodilo kobne večeri.

– Sedeli su u kafani, a pored su bila još četvorica mladića. Tražili su da im plati da piju, ali je odbio. Posle te priče sa njima izašao je iz lokala, ali su oni izašli za njim. Dakle, bilo ih je četvoro, dvoje su ga tukli, a dvoje gledalo. Kada su ga pretukli odneli su ga i bacili iza zgrade arhiva u žbunje. Gile je već tada bio bez svesti, znači od 23 sata 31. decembra pa sve do sutradan u 9.30 kada je pronađen.

Odmah su ga preneli u pančevačku bolnicu gde mu je ukazana pomoć, ali je bio sav ukočen od promrzlina. Zatim je prebačen u beogradski Urgentni centar i hitno operisan. Šanse da preživi, ipak, bile su jako male. Mozak mu je bio oštećen od batina i smrzavanja.

– Gile je bio čovek koji nije imao neprijatelje. Bio je mnogo dobar čovek, omiljen među kolegama i prijateljima. Zašto su ga tukli, ne znamo, kada budemo saznali, svi će znati istog dana. Mrtva usta ne govore. Osobe koje su ga tukle jesu bile mlađe, ali Gile je svima bio prijatelj. Bio je stalan gost u tom lokalu… – dodao je Saša.

Od Dragomira se na društvenim mrežama oprostilo više stotina ljudi, a u komentarima su svi naveli da je bio retko dobar čovek.

Osumnjičeni N.G. (19) i A.B. (21) uhapšeni su u saradnji sa Osnovnim tužilaštvom u Pančevu zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda usled čega su doveli u opasnost život Dragomira Jevtića.

Oni su u noći 31. decembra, na 1. januar, u pančevačkoj “Mojoj kafani” napali Jevtića i udarali ga rukama i nogama, a kada je pao u nesvest preneli su ga iza zgrade Arhiva Pančevo. Posle obdukcije, slučaj će voditi Više javno tužilaštvo u Pančevu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Smrskan #mozak #sati #bez #svesti #Brat #saznao #detalje #smrti

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja