NaslovnaHRONIKAAuto sleteo s puta, pa završio na krovu

Auto sleteo s puta, pa završio na krovu

Večeras je došlo do saobraćajne nezgode kod Lesnine u Novom Sadu, gde se jedno vozilo prevrnulo na krov. Srećom, učesnici nesreće koji su se nalazili u automobilu nisu zadobili povrede, prema informacijama koje prenosi 192_rs. Fotografije prikazuju značajna oštećenja na vozilu, koje je gotovo potpuno uništeno sa svih strana.

Detalji o uzroku nesreće nisu još uvek poznati, a za sada se zna da na ovoj deonici između petlje Istok i Centar postoji istorija saobraćajnih incidenata, označavajući je kao crnu tačku. Deo na auto-putu pored Novog Sada, između petlje Istok i Centar, predstavlja izazov zbog konstrukcije i oblika samog puta.

– Naši prijatelji imali su večeras nezgodu kod Lesnine u Novom Sadu, srećom prošli su bez posledica. Apelujemo još jednom na putare da reše deonicu autoputa kroz Novi Sad između petlja Centar i Istok, gde postoje brojni kolotrazi pa tokom kiše dolazi do takozvanog akvaplaninga. Ovo je samo jedna u nizu brojnih nezgoda. – piše na Instagram strani 192.rs.

 

 

 

Hitne službe su reagovale na mestu nesreće, a vozači su upozoreni na moguće otežano kretanje na toj deonici dok se vrši uviđaj i eventualno uklanjanje oštećenog vozila.

Najčešće nezgode koje se dešaju na ovoj deonici su izletanje sa puta, prevrtanje ili udaranje u bandere i zaštitne bankine, a kao po pravilu ove nezgode se događaju po kišnim danima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Auto #sleteo #puta #završio #krovu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja