NaslovnaRAZONODAŠto me nije ubilo... neće me ni ubiti

Što me nije ubilo… neće me ni ubiti

Severina (51) je proteklog vikenda nastupala u jednom hotelu na Jahorini. Najemotivniji trenutak večeri podelila je na svojim društvenim mrežama, a video je za 24 časa od objave prikupio više od 2.500.000 pregleda i više od 152.000 lajkova.


“… Jer što me nije ubilo, neće me ni ubiti. Na njima kola nek’ se slome”, napisala je pevačica u opisu videozapisa na kojem izvodi pesmu “Rođeno moje”, koju je posvetila sinu.

Pevačica je pre nastupa održala govor u kojem se zahvalila svim ženama i muškarcima koji su je podržali u borbi da povrati starateljstvo nad maloletnim sinom, koji je u potpunosti dodeljen ocu, srpskom biznismenu Milanu Popoviću.

“Oni su mislili da ja neću doći, da ću ja otkazati. Moja obaveza i dužnost je bila pojaviti se ovde danas. Nisam ustala iz kreveta četiri dana, a onda sam se ustala i morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se. Pre svega želim da se zahvalim malim i nemoćnim ženicama koje su dale snage meni, kako je predsednik Vrhovnog suda rekao, velikoj i moćnoj, da ovih dana smognem snage da ustanem iz kreveta svako jutro i da se svima vama, koji me zasipate neizmernom ljubavlju, posebno zahvalim”, rekla je Severina, i dodala:

“Ne smem biti nepoštena, moram se zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću. Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svake sekunde dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva. Hvala na podršci, nikad vam se neću moći zahvaliti, moj duboki naklon…”

“Koliko tuge u njenim očima i srcu, drži se Seve!”, “Pravda će pobediti”, “Žena hrabrost”, samo su neki od više od 4.500 komentara podrške Severini.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Što #nije #ubilo.. #neće #ubiti

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja