NaslovnaBIZNISSva humana dela Slobodana Tešića i njegove porodice

Sva humana dela Slobodana Tešića i njegove porodice

Jedan od najuspešnijih poslovnih ljudi u Srbiji Slobodan Tešić je ako se informišemo preko antisrpskih medija uglavnom predstavljan kao negativac i kontroverzni biznismen, ali bez ikakvih dokaza i argumenata, već na osnovu paušalnih zaključaka trećerazrednih novinara i takozvanih istraživačkih portala koji i ne kriju da se finansiraju iz inostranstva.

Veličina Slobodana Tešića je u tome što je uvek ignorisao reketaške medije i njihove korumpirane urednike, a tiho bez ikakve pompe sa druge strane pomogao obespravljene, siromašne i raseljene iz svih krajeva bivše Jugoslavije.

Tešić je lično ogromnim svotama novca pomogao Srbe raseljene sa Kosova i Metohije, a danas učestvuje u izgradnji pravoslavnog duhovnog centra namenjenom omladini. Malo ko zna da je beskućnicima kupovao stanove i kuće, bolesnima plaćao lečenje a da o tome nikad nije hteo da govori za medije i da pozira sa tim nesrećnim ljudima pred objektivima fotoreportera.

Već više decenija unazad najveća tragedija ovog naroda je da patriote i srpske dobrotvore napadaju plaćenici pojedinih stranih ispostava koji nikad nisu pustili ni sms poruku od 100 dinara za neko bolesno dete a imaju tu gordost da gaze po ljudima koji su u tišini pomagali svakom kome je pomoć bila neophodna.

Na sreću srpskog naroda Slobodana Tešića to nije omelo na putu istine i pravde u nameri da na hristoljubiv način nastavi da pomaže onima kojima je to najpotrebnija zajedno sa članovima cele svoje porodice.

I na kraju treba naglasiti da je njegova ćerka Danijela osnivač fondacije HUMANA SRCA čiji je cilj promovisanje, zaštita i unapređenje humanitarnih aktivnosti, kroz pružanje svih vidova pomoći ugroženim kategorijama društva, pogotovo deci i mladima. Toliko o porodici Tešić.

InfoPuls-podeljeno sa IZVOR

#Sva #humana #dela #Slobodana #Tešića #njegove #porodice

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja