NaslovnaBIZNISOve reklame za Super Bowl već su postale viralne

Ove reklame za Super Bowl već su postale viralne

„Be honest“

Prošle godine, javnost je zaludela dokumentarna serija Beckham, o životu i karijeri fudbalera Dejvida Bekama, a jedan viralni trenutak ukrao je svu pažnju. Govorimo naravno o trenutku kada je Viktorija za kamere pričala kako su se ona i Dejvid povezali jer oboje dolaze od običnih radničkih porodica, kada ju je David prekinuo i rekao Be honest! U kakvom automobilu te otac vodio u školu?

Viralni trenutak sada je pretvoren u Superbowl reklamu za Uber Eats. U tizeru za reklamu Viktorija ima majicu na kojoj piše ‘moj otac je imao Rolls-royce’ i onda baš kao i u dokumentarcu govori u kameru. Dejvid i ja ćemo biti u jednoj reklami, kaže Posh, a Dejvid ulazi i kaže ‘Budi iskrena, tokom čega će se reklama prikazati?. Tizer je već postao viralan, a u samoj reklami pojavljuju se i Dženifer Aniston i Dejvid Švimer, Ros i Rejčel iz Prijatelja.

Kris Džener i Oreo

Superbowl reklamama se pridružila i Kris Džener, a izašao je i tizer u kom kaže „Kako sam došla tu? Pa da bih odgovorila na to pitanje, moramo se vratiti na početak.“ Šta će tačno reklama biti, nije još jasno, ali ispred nje se nalayi velika tegla puna Oreo keksa.

Jenna Ortega traži Doritos

S preko tri miliona pregleda, u tizeru za Superbowl reklamu Doritosa vidimo glumicu Dženu Ortegu. Ona dolazi u prodavnicu kako bi kupila Doritose Dinamita, ali na policama ih nema. Još jedan zbunjujuć teaser koji nam ne otkriva previše o tome kakva će reklama biti, ali radujemo se da vidimo.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ove #reklame #Super #Bowl #već #postale #viralne

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja