NaslovnaVESTIPremijer Grčke sutra u poseti Beogradu, ugostiće ga Vučić — RT Balkan

Premijer Grčke sutra u poseti Beogradu, ugostiće ga Vučić — RT Balkan

11. feb 2024 13:40

| Obnovljeno: 11. feb 2024 13:40

Programom posete grčke delegacije, predviđen je tet-a-tet sastanak Vučića i Micotakisa u Palati “Srbija”, posle čega će uslediti plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, najavila je pres-služba predsednika Republike

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostiće sutra premijera Grčke Kirjakosa Micotakisa, koji će boraviti u radnoj poseti Beogradu. Tokom posete Micotakisa biće održan Srpsko-grčki poslovni forum.

Programom posete grčke delegacije, predviđen je tet-a-tet sastanak Vučića i Micotakisa u Palati “Srbija”, posle čega će uslediti plenarni razgovori delegacija Srbije i Grčke predvođeni Vučićem i Micotakisom, najavila je pres-služba predsednika Srbije.

Predsednik Srbije i premijer Grčke obratiće se, potom, i medijima.

Privredna komora Srbije će uz podršku Ambasade Grčke u Srbiji, u okviru posete grčke državno-privredne delegacije, organizovati Srpsko-grčki poslovni forum i predstavljanje razvojnih projekata Srbije.

U uvodnom delu foruma, koji će se održati u Palati Srbija, učesnicima će se obratiti predsednik Srbije i premijer Grčke, kao i ministar finansija Siniša Mali i zamenik ministra spoljnih poslova Grčke Konstantinos Fragojanis.

Ministri u Vladi Srbije će srpskim i grčkim privrednicima predstaviti ključne razvojne projekte Srbije u narednom periodu.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Premijer #Grčke #sutra #poseti #Beogradu #ugostiće #Vučić #Balkan

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja