NaslovnaRAZONODARuža za dan zaljubljenih

Ruža za dan zaljubljenih

Dan zaljubljenih je simbol nežnosti, ljubavi ali i pažnje koja se iskazuje darivanjem.

Građani Srbije prošle godine svoju ljubav su iskazali kupovinom čak 3.500 komada ruža za svoje voljene, pokazali su podaci kojima raspolaže kompanija za dostavu „Volt”. Osim toga, čokolade su, tog dana, činile čak pet odsto prometa.

Prema globalnim podacima, prošlogodišnji rekord na ovoj aplikaciji zabeležio je više od 25.000 porudžbina cveća na Dan zaljubljenih, koji je doneo više od milion evra za lokalne cvećare u 23 zemlje.

Pored cveća, vina i čokolade, preko kurirske službe za dostavu na Dan zaljubljenih učestalo je bilo i poručivanje večere za dvoje.

Odabir poklona za voljenu osobu, ukoliko ste „tesni” s vremenom ili sprečeni da krenete u kupovinu, može da se obavi digitalnim putem i da dar u dogovoreno vreme stigne na datu adresu. Kako kažu u kompanijama za dostavu:„Ako ste slučajno zaboravili na poklon, možete da ga naručite istog trenutka i da bude dostavljen u roku od 30 minuta”.

Pre nego što poručite razmislite, možda je dragoj osobi najdragocenije što može da dobije topli zagrljaj, lepa reč, zajedničko vreme…

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ruža #dan #zaljubljenih

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja