NaslovnaRAZONODASkinite bore uz jednu običnu namirnicu

Skinite bore uz jednu običnu namirnicu

Proizvodnja kolagena opada s godinama, pa koža lica gubi elastičnost i opušta se, nastaju bore, a najviše se izbora deo oko očiju gde je koža tanka.

Osim genetike, bržem starenju kože doprinose i stres, neispavanost, nezdrav način ishrane i života, ali i neadekvatna nega. Ako i vas muče sve naglašenije bore oko očiju, odmah isprobajte ovu jednostavnu, hranljivu masku. Ona ublažava već postojeće bore i sprečava nastanak novih. U pitanju je maska od belanaca koja su izuzetan saveznik negovane kože – osim velikog procenta vode sadrži proteine, vrlo malo masti, natrijum, kalijum, malo magnezijuma, kalcijum i gvožđe.

Postupak ponavljajte svakodnevno dok rezultati ne budu vidljivi. Sve što vam je potrebno su jedno jaje i štapići za uši, a na početku temeljno očistite lice od šminke i ostalih nečistoća. Ispilingujte lice, nanesite hidratantnu kremu. Zatim odvojte belance od žumanceta, natopite štapić za uši umućenim belancem i pređite njime preko zatvorenih kapaka i po delovima gde su vam bore izražene

Sačekajte pet minuta dok se belance potpuno osuši, pa otvorite oči, isperite lice najpre mlakom, a zatim hladnom vodom.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Skinite #bore #jednu #običnu #namirnicu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja