NaslovnaVESTIUživo, Zvezda - Partizan: Kakvo finale Kupa Radivoja Koraća! rezultat prenos live...

Uživo, Zvezda – Partizan: Kakvo finale Kupa Radivoja Koraća! rezultat prenos live stream


KUP Radivoja Koraća došao je do završnice. Na turniru su ostala dva najbolja kluba Crvena zvezda i Partizan koji se bore za “Žućkovu levicu”. Meč koji se igra u hali “Čair” u Nišu možete pratiti uživo na portalu “Novosti”.

FOTO: A. Ilić

Treća četvrtina: Crvena zvezda – Partizan 43:44

21’ –

Druga četvrtina: Crvena zvezda – Partizan 43:44

20’ – Problem za Partizan je taj što je Doužer zaradio treći faul. Opet je na linije penala bio Gedraitis i opet je oba puta bio siguran. Seriju Partizana bez poena prekinuo je Ledej koji je pogodio trojku.

19’ – Još jednom van linije 6,75 pogađa Gedraitis. Nakon uvodna dva promašaja, Litvanac je dva puta uzastopno pogodio za tri poena. Još jedan tajm-aut je zatražio Obradović. Gedraitis je ukrao loptu i izborio se za dva penala. Oba puta je bio precizan.

FOTO: A. Ilić

18’ – Prva trojka i za Gedraitisa koji je pogodio iz levog kornera. Ukrao je Doužer loptu Teodosiću i potom je do lakih poena došao Koprivica.

17’ – Sada je Panter vratio trojku i već je na 18 poena i četiri pogođene trojke. Sferopulos je morao da pozove minut odmora. Tek sada je Zvezda sada došla do ofanzivnog skoka iz kog je Mitrović poentirao.

16’ – Lepo je Teodosić uposlio Mitrovića koji je poentirao pod košem. Doužer je opet bio precizan sa poludistance. Teodosić je još jednom bio precizan van linije 6,75.

15’ – Dobro se snašao Kaminski i pogodio je pod košem rivala. Sjajan napad Partizana i poeni Ledeja pod faulom. Pogodio je i penal.

14’ – Ostao je Lazić sam u desnom korneru i uspeo je da pogodi. Tajm-aut je zatražio Željko Obradović. Uzeo je Doužer šut sa poludistance i bio je precizan, ali kapiten crveno-belih opet pogađa trojku iz ugla.

13’ – Strašan meč za Pantera koji je već na 15 poena. Teodosić je postigao prvu trojku za Zvezdu u ovom finalu.

FOTO: A. Ilić

12’ – Uhvatio je Panter skok i zaleteo se ka košu Zvezde. Lako je poentirao i prvi put na utakmici jedan tim ima dvocifrenu prednost – 15:25. Seriju bez poena u drugom kvartalu za Zvezdu prekinuo je Hanga koji je poentirao pod faulom Doužera. Ni on nije pogodio sa crte.

11’ – Ostao je Panter sam na šutu za tri poena i kaznio je to kapiten crno-belih za nove poene. Sada i Avramović poentira i odmah tajm-autom reaguje Janis Sferopulos.

Prva četvrtina: Crvena zvezda – Partizan 15:18

10’ – Sjajna akcija Teodosića i Mitrovića i poeni iskusnog plejmejkera i to pod faulom Jaramaza. Ipak, nije realizovao slobodno bacanje.

10’ – Uspeo je Kaminski da poentira. Crno-beli dugo nisu poentirali, to je prekinuo Amerikanac.

7’ – U kontri se našao Davidovac i zakucao je. U strelce se upisao i Luka Mitrović koji je takođe sad kročio na parket “Čaira”.

6’ – Veoma dobro je Partizan ušao u meč. Zvezda ima problema na oba kraja terena. Ipak, Teodosić je ušao u igru i odmah je sjajno proigrao Bolomboja za lake poene.

5’ – Naneli je poentirao iz okreta preko Nedovića. Dobro je otvorio utakmicu, baš kao i Panter koji je drugi put pogodio van linije 6,75.

4’ – Nedović je poentirao preko Koprivice i na taj način se upisao u strelce. Prvu trojku na utakmici postigao je Panter, ali je Gedraitis trčao u leđa odbrani crno-belih i zakucao je.

FOTO: A. Ilić

3’ – U strelce se upisao i Panter nakon poena sa poludistance, a potom i Naneli iz kontre posle ukradene lopte.

2’ – Centar crno-belih je oba puta bio precizan. Dobru akciju su odigrali Jago i Bolomboj i centar Zvezde se izborio za dva bacanja posle faula Koprivice. On je bio polovičan sa crte.

1’ – Meč je počeo poenima Rokasa Gedraitisa i to zakucavanjem posle dodavanja Nemanje Nedovića. Partizan nije realizovao prvi napad, ali je u drugom Koprivica uspeo da iznudi dva bacanja nakon faula Nedovića.

Crvena zvezda meč počinje u petroci: Jago dos Santos, Nemanja Nedović, Rokas Gedraitis, Dejan Davidovac, Džoel Bolomboj. Partizan duel kreće u sastavu: Aleksa Avramović, Kevin Panter, Džejms Naneli, Zek Ledej i Balša Koprivica.

NESTVARNA SCENA: Kad je u halu ušao vojni orkestar, “delije” i “grobari” zagrmeli kao jedan! (VIDEO)

20.51 – Trenutak kada je Željko Obradović ušao na parket “Čaira”.

20.15 – Atmosfera u hali 50-ak minuta pred početak

19.43 – “MOŽDA NISAM U PRAVU, ALI…” Pitali smo Nišlije pred finale “Ko osvaja Kup Radivoja Koraća”, evo šta su rekli (VIDEO)

Uoči meča:

Crveno i crno-beli odigraće peti meč ove sezone, a prvi u kome će navijači oba tima biti na tribinama. Do sada su ekipe uspele da odbrane domaći teren, pa je ishod 2:2. Oba kluba su trijumfovala po jednom u ABA ligi i Evroligi.

Janis Sferopulos i Željko Obradović imaju probleme pred ovaj duel. Trener Partizana ne može da računa na Alena Smailagića koji je tokom takmičenja imao povišenu temperaturu. Sa druge strane grčki stručnjak je na jug Srbije došao bez pomoći Nikole Topića, dok je Miloš Teodosić sa ekipom i ostaje da se vidi koliko će moći da pomogne.

Zvezda je do sada na Kupu Radivoja Koraća pobedila FMP (80:75) i Čačak 94 (87:52). “Parni valjak” je bio bolji od Hercegovca (92:67) i Vojvodine (80:67).

Crveno-beli su osvajali trofej u poslednja tri izdanja Kupa i sigurno žele da još jedan pehar odnesu u vitrine, dok Partizan ima cilj da prekine seriju večitog rivala.

Podsetimo, veliko finale na programu je ove subote od 21 sat.

BONUS VIDEO: Atmosfera u “Čairu” 20 minuta pre meča Partizan – Vojvodina

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče”. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Uživo #Zvezda #Partizan #Kakvo #finale #Kupa #Radivoja #Koraća #rezultat #prenos #live #stream

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja