NaslovnaPLANETAAjkula napala čoveka dok je plivao u reci (VIDEO)

Ajkula napala čoveka dok je plivao u reci (VIDEO)

Zastrašujući snimak ajkule koja se praćaka u reci nakon što je napala čoveka koji je plivao u plićaku širi se društvenim mrežama.

Hiteš Govari nije primetio zver u plitkoj vodi tokom plivanja sve dok mu ajkula bik duga skoro metar i po nije zarila čeljusti u nogu. Tridesetčetvorogodišnji ribar uspeo je da se izbori sa predatorom, ali je potom izgubio svest.

Hiteš je ostao bez velikog dela leve noge – ajkula je odgrizla i deo kosti potkolence i veliki deo mišića. Hitno je prebačen u bolnicu i preživeo je, ali morali su da mu amputiraju nogu.

 

A 34-year-old fisherman from Manor Dongar village in Palghar district, Maharashtra, was bitten by a 4-foot-long shark while fishing in the Vaitarna river on Tuesday evening. This incident marks the first shark attack in the area. pic.twitter.com/Ux3pA1d6AQ

— The Scoope (@thescoopenews) February 15, 2024

 

Govari je napadnut u reci Vaitarna u Maharaštri u Indiji.

Ajkule bikovi mogu dugo da prežive u slatkoj vodi, a kako je ova reka povezana sa otvorenim morem, zver je verovatno zašla u plitku vodu tokom plime.

 

#SharkAttack: Local fisherman, who is a regular swimmer, has unexpected encounter with #shark, which bites his calf off. After escaping 1st attack, victim collapses back into the waters in shock on seeing his bloodied leg. ‘..but he gave a tough fight,’ said his brother#Palghar pic.twitter.com/2ZmfLjDbrn

— Diwakar Sharma (@DiwakarSharmaa) February 15, 2024

 

– Nakon što se srušio u reku, ajkula je ponovo pokušala da ga napadne, ali su ribari pritekli u pomoć, uhvatili su ajkulu i kasnije je uginula – ispričao je brat nesrećnog muškarca.

Sve se odigralo u utorak, a iz bolnice su potvrdili da je Govarijevo stanje stabilno i da je van životne opasnosti.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ajkula #napala #čoveka #dok #plivao #reci #VIDEO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja