NaslovnaVESTIInfastruktura i brza administracija dovode nove investitore

Infastruktura i brza administracija dovode nove investitore

KRAGUJEVAC/LESKOVAC/SUBOTICA – Gradonačelnici i gradski rukovodioci za investicije u Kragujevcu, Subotici i Leskovcu, gradovima koje je britanski Fajnenšal tajms visoko rangirao na svojoj listi privlačnih za investitore, kažu da ih je na tu listu doveo veliki trud u unapređenju poslovnog ambijenta, te da im ovaj plasman može pomoći u pridobijanju novih investitora.

Vršilac dužnosti načelnika Gradske uprave za razvoj i investicije Dejan Ružić je rekao za Tanjug da pozicioniranje Kragujevca kao grada koji je privlačan za strane investitore, samo potvrđuje ono što je do sada urađeno na razvoju dobre poslovne klime u Kragujevcu i predstavlja još jednu potvrdu dobrog rada Gradske uprave u Kragujevcu.

“Nismo mnogo iznenađeni s obzirom da imamo dosta upita potencijalnih stranih investitora. Našem statusu, a to je potvrdio i magazin Fajnenšal tajms, najviše je doprineo kragujevački Univerzitet koji je jedan od najboljih na Balkanu. Kao lokalna samouprava imamo odličnu saradnju sa njim, a moram da istaknem njihovu otvorenost i saradnju sa investitorima i kompanijama koje rade u Kragujevcu”, rekao je on.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Infastruktura #brza #administracija #dovode #nove #investitore

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja