NaslovnaHRONIKAIdentifikovane ubice MMA borca Stefana Savića

Identifikovane ubice MMA borca Stefana Savića

Inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin.

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

– Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi – navodi izvor “Informera” iz istrage.

Ranije danas oglasio se i trener ubijenog Stefana.

– Mi još ne znamo kada će biti sahrana. Mi ćemo sada otići do bolnice da posetimo mladića koji je pokušao da spasi Stefana, pa je i sam ranjen. On je za nas junak, heroj – rekao je okupljenima na mestu zločina na Dorćolu trener Stefana Savića, MMA borca koji je nasmrt izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice.

Juče se u medijima pojavila informacija da je u noći između subote i nedelje u 00.50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto Fiat 500, koji je vozio M. V. (22), a na mestu suvozača je bio Stefana M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima.

Kolima Hitne pomoći Stefan M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vreme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić koji je uboden nožem u predelu grudi. I on je odvezen u Urgentni centar. Pojavio se i snimak sigurnosnih kamera.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Identifikovane #ubice #MMA #borca #Stefana #Savića

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja