NaslovnaPLANETAJulija Navaljna nije bila na sahrani svog muža, a sada se potresnim...

Julija Navaljna nije bila na sahrani svog muža, a sada se potresnim rečima oprostila od njega

Supruga Alekseja Navaljnog odala je počast svom mužu koji je danas sahranjen na moskovskom groblju dve nedelje nakon smrti u zatvoru. Julija Navaljna, koja nije prisustvovala sahrani svog muža, zahvalila mu se na “26 godina apsolutne sreće… čak i tokom poslednje tri godine”.

Лёша, спасибо тебе за 26 лет абсолютного счастья. Да, даже за три последних года счастья. За любовь, за то, что всегда поддерживал, за то, что смешил даже из тюрьмы, за то что ты обо мне всегда думал.

Я не знаю, как жить без тебя, но я постараюсь так, чтобы ты там, наверху,… pic.twitter.com/ybF31AuD47

— Yulia Navalnaya (@yulia_navalnaya) March 1, 2024

„Za ljubav, što si me uvek podržavao, što si me zasmejavao čak i iz zatvora, što si uvek mislio na mene. Ne znam kako da živim bez tebe, ali pokušaću da budeš srećan zbog mene i ponosan na mene. Ne znam da li mogu ili ne, ali pokušaću. Sigurno ćemo se sresti jednog dana. Imam toliko neispričanih priča za vas, a imam toliko pesama sačuvanih za tebe na telefonu, glupih i smešnih, uopšte, da budem iskrena, strašnih pesama, ali one su o nama, i zaista sam htela da ti dozvolim da ih slušaš. I stvarno sam želela da gledam kako ih slušaš, smeješ se, a onda me grliš. Voleću te zauvek. Počivaj u miru“, napisala je Julija Navaljna.

Podsećamo, Aleksej Navaljni je umro nakon što se, kako su saopštile zatvorske vlasti, onesvestio posle jutarnje šetnje u zatvorskoj koloniji nakon čega je neuspešno reanimiran. Navaljni je služio kaznu zatvora od 30 godina, između ostalog, zbog, kako je navedeno u jednoj od presuda ruskog suda, osnivanja i finansiranja ektremističke organizacije i njenih aktivnosti, a bio je poznat kao oštar kritičar Kremlja i ruskog predsednika Vladimira Putina.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Julija #Navaljna #nije #bila #sahrani #svog #muža #sada #potresnim #rečima #oprostila #njega

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja