NaslovnaBIZNISDelta Holding dobitnik prestižnog priznanja na OTP Agricultural gala 2024.

Delta Holding dobitnik prestižnog priznanja na OTP Agricultural gala 2024.

Delta Holding dobitnik prestižnog priznanja na OTP Agricultural gala 2024.

Delta Holding je dobitnik nagrade Prominence in Agriculture OTP Award 2024 u kategoriji Subsidiary Bank’s Partner, dodeljene na svečanoj ceremoniji u organizaciji OTP banke u Budimpešti. Ovo prestižno priznanje prepoznaje izuzetni doprinos razvoju poljoprivrede i ističe Delta Holding kao ključnog partnera koji promoviše i podržava inovacije i održivi razvoj u ovom sektoru.

OTP Agricultural Gala je godišnji događaj koji organizuje OTP banka i okuplja istaknute aktere iz poljoprivrednog sektora, ističući i nagrađujući njihovu ulogu u unapređenju poljoprivrede. Nagrada za izuzetan doprinos u razvoju poljoprivrede prepoznaje organizacije koje imaju važnu ulogu u procesima inoviranja i održivim praksama neophodnim za budućnost agrikulture. Nagrada je simbol izvrsnosti i predanosti unapređenju poljoprivrede kako na lokalnom, tako i na međunarodnom nivou.

„Mi u Delta Holdingu smo veoma ponosni što smo dobili ovu prestižnu nagradu za doprinos razvoju poljoprivrede. Naša ulaganja u inovacije i pametnu poljoprivredu optimizuju operativne troškove i povećavaju obim proizvodnje i kvalitet proizvoda istovremeno čuvajući životnu sredinu za buduće generacije. Mnogo je lakše na tom putu sa partnerom koji deli vaše vrednosti i vašu viziju – hvala OTP banci,“ rekla je Marija Desivojević Cvetković, viša potpredsednica za razvoj i strategiju kompanije primajući nagradu.

Pri dodeli nagrade iz OTP banke istakli su kompaniju kao važnog partnera koji demonstrira izvanrednu posvećenost i inovativnost u poljoprivredi. Zbog toga je Prominence in Agriculture OTP Award potvrda da njihov rad i posvećenost ne unapređuju samo poljoprivrednu proizvodnju, već podstiču i održivi razvoj širom regiona i tako služe kao inspiracija mnogima u industriji.

Delta Holding je osnovan 1991. godine u Beogradu, a trenutno zapošljava skoro 4.000 ljudi na više lokacija u Srbiji i u regionu. Članice Delta Holdinga bave se agrarnom proizvodnjom, proizvodnjom hrane, izvozom, uvozom, zastupanjem inostranih kompanija, distribucijom robe široke potrošnje, prodajom automobila, razvojem nekretnina i razvojem novih tehnologija. Sa fokusom na inovacije, održivost i društvenu odgovornost, Delta Holding nastavlja da postavlja standarde izvrsnosti u svim oblastima svog poslovanja.

Delta Holding zaposlio još 33 mlada lidera 12. generacije

 

 

Izvor: BIZLife

Foto: Delta Holding

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Delta #Holding #dobitnik #prestižnog #priznanja #OTP #Agricultural #gala

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja