NaslovnaSTARSMarija Šerifović o žiriju i Teya Dori

Marija Šerifović o žiriju i Teya Dori

Marija Šerifović, Foto: Printskrin/RTS

Mlada umetnica Teodora Pavlovska, poznata pod imenom Teya Dora, odnela je pobedu u finalu “Pesme za Evroviziju” i zato će nas predstavljati u Malmeu, u Švedskoj, sa pesmom “Ramonda”, koja nosi jaku poruku.

Ona je imala veliku podršku stručnog žirija, a od Marije Šerifović, jedine srpske pobednice na “Evroviziji”, dobila je 12 poena.

Šerifovićeva nije krila oduševljenje Teya Dorom, a nakon proglašenja pobednika oglasila se putem Tvitera i zahvalila se kolegama na poštenom glasanju.

Da rezimiram! TeyaDora najbolja i zasluzeno ide u Svedsku. Zelim joj svu srecu! Rts-u cestitke na odlicnom show-u. Kolegama iz zirija hvala na postenom glasanju i sto niko nikome nije zevao u papire 😂 Ja sada idem u hibernaciju. Cujemo se u maju. Studio. 😴


— Marija Serifovic (@futomaki) March 3, 2024

– Da rezimiram! Teya Dora najbolja i zasluženo ide u Švedsku. Želim joj svu sreću! RTS-u čestitke na odličnom šou. Kolegama iz žirija hvala na poštenom glasanju i što niko nikome nije zevao u papire. Ja sada idem u hibernaciju. Čujemo se u maju. Studio – napisala je Marija u objavi.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/Jelena Gajić Prenela: I.R.)

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Marija #Šerifović #žiriju #Teya #Dori

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja