NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAVage, pazite na sledeći ljubavni potez da se ne biste gorko pokajali

Vage, pazite na sledeći ljubavni potez da se ne biste gorko pokajali

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 10. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ne bi bilo loše da poradite na nekim sitnim detaljima priprema za naredni poslovni period, posebno onih koji se tiču potencijalnih izmena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi najavljuju zanimljivu nedelju za većinu Ovnova. Obuzdajte samo nestrpljenje i prepustite se lepim trenucima i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Relativno miran i prosečan drugi dan vikenda očekuje većinu osoba rođenih u znaku Bika. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli biste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nije loš dan da se konsolidujete sa nekom starijom osobom i makar one najvažnije konce raznih obaveza uzmete u svoje ruke.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da da vredi truda na duže staze.

Zdravlje: Mogući hronični problemi, piše Astroputnik.

horoskop

Rak

Posao: Miran i stabilan dan očekuje najveći broj Rakova poslednjeg dana vikenda. Malo nervoze može vam doneti saznanje da ste nešto zaboravili da odradite prethodnih dana.

Ljubav: Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi mogao bi da unese dobro raspoloženje u vaše ljubavne redove.

Zdravlje: Moguće hronične tegobe.

Lav

Posao: Posvetite se korektnom odrađivanju svojih zacrtanih obaveza. I ako nešto ne bude išlo iz prve, nemojte se previše sekirati, biće povoljnijih prilika.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru. Misli su vam na sasvim drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela tela.

Devica

Posao: Presabiranje ličnih utisaka i traženja pravog načina uklapanja u novonastale okolnosti moglo bi danas da bude tema za razmišljanje kod tipičnih Devica.

Ljubav: Određene korekcije vašeg, ali i ponašanja druge strane, mogle bi pozitivno da utiču na buduća dešavanja i krupnije planove u vašoj ljubavnoj budućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Veći deo ovog drugog dana vikenda valjalo bi da posvetite sebi, ali i nekim slobodnim aktivnostima, hobiju.

Ljubav: Dobro razmislite i uzmite u razmatranje sve opcije pre nego što donesete konačnu odluku zbog koje biste mogli kasnije da se kajete.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Pozabavite se proverom najvažnijih detalja u vezi novih ideja, projekata. Dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake. Nemojte žuriti.

Ljubav: Lep je period pred vama za uživanje u gotovo svemu što poželite na ljubavnom planu. Nemojte to prokockati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Pokušajte da se maksimalno odmorite, budite u krugu bliskih osoba. Posao bar danas ostavite malo po strani jer nije povoljan dan za to.

Ljubav: Veliki nivo tolerancije, strpljenja i kompromisa sa obe strane je dovoljno da sve prebrodite na lakši i jednostavniji način.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Potrebno je dva puta proveriti sve pre nego što potpišete, voditi računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju, imati jaču dozu opreza.

Ljubav: Nikakva posebna taktika vam nije potrebna na ljubavnom planu. Dovoljno će biti da se opustite.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sve vezano za planove i projekte koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje zbog nekih formalnih ili papiroloških problema. Budite strpljivi.

Ljubav: Nije realno očekivati neke iznenadne poteze u sferi ljubavi tokom ovog dana. Ali korak po korak, težite ka ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Budite i tokom ovog dana oprezni sa papirologijom i dokumentacijom kako biste izbegli neke sitnije propuste.

Ljubav: Uživajte u finoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, a priču o nekim prošlim temama ostavite za neki drugi period.

Zdravlje: Mogući probemi sa cirkulacijom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

izvor

#Vage #pazite #sledeći #ljubavni #potez #biste #gorko #pokajali, 1709996030

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja