NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAPet udnih detalja mukarci uoe pre nego to uopte pomisle na seks...

Pet udnih detalja mukarci uoe pre nego to uopte pomisle na seks – – Saveti – Ljubav – Super ena

Iako je svaki mukarac drugaiji, svi imaju neto zajedniko. Naime, svaki mukarac veruje svojim prvim utiscima koji imaju jako veliki uticaj na nivo njihove privlanosti prema nekoj eni.

Saveti |

Your tango |
nedelja, 10.03.2024. | 09:13

Foto: conrado/Shutterstock

Svaki od njih trai odreene kvalitete i vrednosti u svojoj partnerki, a prvo to primete je fiziki izgled.

Postoji pet neobinih stvari koje mukarci najvie primete na enama.

1. Odreena vrsta minke

Iako veina mukaraca smatra da vole kada ene nemaju minku jer tada deluju prirodnije, ipak ene koje nose minku, privlae veu panju mukarca, ali to se odnosi samo na odreenu vrstu minke. Naime, ene koje nose ‘tamniju’ minku, privlae manje panje mukaraca i njih ree zovu na sastanke. Mukarcima je privlana prirodna i neutralna minka.

2. Odreena veliina bokova

Ovde se zapravo ne radi o privlanosti i izgledu, ve o zdravlju i dobroj plodnosti. Naime, za ene koje imaju vee bokove i struk smatra se da mogu lako da imaju decu, jer otkrivaju nivo estrogena u eninom telu.

3. Crvena boja

Crvena boja se naziva i bojom strasti, a upravo zbog toga i je privlana mukarcima. ene koje nose crvenu boju, mukarcima se ine vie seksi, a samim tim su im privlanije. Jedno istraivanje, koje je sprovedeno na Univerzitetu Rochester, pokazalo je da e mukarci potroiti vie novca na sastanku ako ena nosi crvenu boju.

4. Dobrota i brinost

Osim fizikog izgleda, mukarcima je i te kako vano kako se ena odnosi prema drugim ljudima. To im pokazuje da ene dobro odgovaraju na potrebe i elje drugih ljudi, a to ih odmah ini privlanijima. Osim toga, dobro ponaanje im pokazuje da imaju kvalitete koje bi ih inile dobrim majkama.

5. Visok tonalitet glasa

Dok je enama privlanije kada mukarci imaju dubok glas, mukarci su ipak potpuna suprotnost. Naime, visok tonalitet glasa, mukarcima govori da je ena vrlo enstvena te u dobroj formi.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Pet #udnih #detalja #mukarci #uoe #pre #nego #uopte #pomisle #seks #Saveti #Ljubav #Super #ena

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja