NaslovnaPLANETABrat princeze Dajane otkrio da je bio seksualno zlostavljan

Brat princeze Dajane otkrio da je bio seksualno zlostavljan

Čarls Spenser, mlađi brat pokojne britanske princeze Dajane, rekao je da je kao dete bio seksualno zlostavljan u internatu.

“Dejli mejl” je objavio odlomke njegovih memoara u kome se tvrdi da je bio na meti jedne zaposlene u školi Mejdved Hol, tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

Spenser (59) je otkrio da je zlostavljanje počelo kada je imao 11 godina.

On je internat pohađao od osme do 13. godine.

U svojoj novoj knjizi “A Very Private School” (Vrlo privatna škola), on je zaposlenu opisao kao “proždrljivog pedofila”, a optužio ju je da je seksualno uznemiravala i zlostavljala i druge dečake iz njegove spavaonice dok su noću ležali u svojim krevetima.

– Bili smo zaključani. Bili smo kao zatvorenici. Bili smo žrtvovani najgorim instinktima veoma loših ljudi – rekao je on.

Kako je istakao, pomenuta žena ili danas živi u inostranstvu ili je preminula.

O ovome je prvi put sa terapeutom pričao kada je imao 42. godine.

– Ta žena, mlada pomoćnica, imala je kontrolu nad dečacima, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo želeli njenu ljubav. Bila je majstor emocionalne manipulacije. Probudila je u meni želje koje nisu bile adekvatne za tako mladu osobu – naglasio je i dodao da je zlostavljanje uključivalo francuske poljupce i dodirivanje. 

Takođe je pomenuo da je direktor škole, Džon Porč, “brutalno tukao”, a Spenser veruje da mu je to pričinjavalo seksualno zadovoljstvo. Porč je preminuo u januaru 2022. godine.

Spenser je napomenuo da mu je sećanje na Mejdvel Hol “apsolutno pakleno iskustvo”.

– Teško je čitati o praksama za koje se, nažalost, verovalo u to vreme da su normalne i prihvatljive. Skoro svaki deo škole je značajno evoluirao od 70-ih. U srcu promena je zaštita dece – naveli su iz internata za “Dejli mejl”.

Čarls Spenser je u memoarima otkrio i da je nevinost izgubio sa prostitutkom dok je bio na porodičnom odmoru u Italiji kada je bio jedva tinejdžer.

Kako je rekao, iskoristio je svoj džeparac od 15 funti, ali priznaje da se nakon toga osećao “čudno i hladno” i da nije imao intimne odnose do svoje 17. godine. 

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Brat #princeze #Dajane #otkrio #bio #seksualno #zlostavljan

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja