NaslovnaPLANETAMegan i Hari prekinuli ćutanje o skandalu sa montiranom fotografijom Kejt Midlton

Megan i Hari prekinuli ćutanje o skandalu sa montiranom fotografijom Kejt Midlton

Princ Hari i Megan Markl prekinuli su ćutanje o skandalu sa montiranom fotografijom princeze od Velsa Kejt Midlton.

Portparol vojvode i vojvotkinje od Saseksa negirao je da su oni ranije dali ikakve komentare o tome, te da nisu izjavili da „Megan nikada ne bi napravila takvu grešku„.

Govoreći za Njuzvik, njihov portparol se osvrnuo na citate koje je ranije objavio list Page six i demantovao da je izvor „blizak princu Vilijamu, Hariju i njegovoj supruzi obelodanio tako nešto“.

Dotični izvor je navodno izjavio za Page Six da greška u uređivanju fotografije koju je napravila Kejt Midlton „nije greška koju bi Megan ikada napravila“, dodajući i da „Megan ima oštro oko i pažnju na detalje“.

Međutim, zvanični portparol Megan i Harija izjavio je za Njuzvik da te informacije nisu potekle od njih, rekavši jednostavno: „Što se tiče izjave u listu Page six, to nije došlo od nas“.

Ova izjava je prvi put da su se princ Hari i njegova supruga zvanično pozabavili kontroverzom oko uređivanja fotografija Kejt Midlton.

Podsetimo, slika Kejt Midlton i njeno troje dece našla se u centru pažnje jer je fotografija očigledno rezultat fotomontaže, zbog čega je nekoliko agencija i uklonilo sa svojih portala.

Kejt se nakon toga lično izvinila za „zabunu“ koja je nastala spornom fotografijom i rekla da se sama „zaigrala“ u fotošopu.

Ipak, ne prestaju kontroverze oko prve slike princeze od decembra, kada je i poslednji put viđena, naročito jer se Kejt još uvek nije zvanično pojavila u javnosti.

***

BONUS VIDEO:

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Megan #Hari #prekinuli #ćutanje #skandalu #montiranom #fotografijom #Kejt #Midlton

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja