NaslovnaNAJNOVIJEPoraz za porazom rađa frustraciju, Čuti i njegovom šefu Đilasu nije stalo...

Poraz za porazom rađa frustraciju, Čuti i njegovom šefu Đilasu nije stalo ni do istine ni do države


PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je danas, reagujući na tvrdnje Aleksandra Jovanovića Ćute da je ministar Goran Vesić potpisao memorandum za lokaciju Generalštaba da se ne može politika svoditi na mržnju, podmetačine i provokacije.

Foto: Printskrin

– Odnosno može, ali je onda rezultat baš onakav kakav ostvaruju samozvanac Ćuta i njegov šef “mašinski mozak” Dragan Đilas. Poraz za porazom rađa frustraciju. A frustracije proizvode ideje koje nemaju temelj u realnosti. Otud neistine, obmane i laži, otud i Ćuta pred Generalštabom, kazao je Vučević.

On je naglasio da njima nije stalo ni do istine, ni do države.

– Jasno je šta njih motiviše. Agenda iz inostranstva i autoprojekcija. Gospodo đilasovci, to što biste vi u bescenje prodavali državnu imovinu, ne znači da su svi na srpskoj političkoj sceni takvi. Naprotiv, to znači da narod vrlo dobro uviđa razliku između vas i nas. U šta se možete uveriti na svakim izborima, kazao je Vučević.

Ćuta je za Đilasove medije izjavio da postoji dokument koji je, prema njegovim tvrdnjama, prvog decembra 2022. godine potpisao ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić sa američkim ofšor kompanijama kojima se u zakup daje kompleks zgrada Generalštaba u Kneza Miloša. On je pozvao Vesića da memorandum dostavi javnosti na uvid.

BONUS VIDEO: NEKOLIKO MINUTA SA: Razgovor sa majstorom parfema Nemanjom Jovanovim

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Poraz #porazom #rađa #frustraciju #Čuti #njegovom #šefu #Đilasu #nije #stalo #istine #države

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja