NaslovnaRAZONODAMožete da kupite neotpakovan paket sa „Amazona“ za 16 evra

Možete da kupite neotpakovan paket sa „Amazona“ za 16 evra

U Briselu je otvorena trgovina u kojoj se prodaju paketi sa Amazona koje vlasnici nisu preuzeli. Roba se prodaje na kilogram i nudi kao srećka jer ko plati ovaj iznos u stvari ne zna šta će dobiti. Može to biti sat, pametni telefon, slušalice, ali i neka bezvredna sitnica. Trgovina koja je otvorena u samom centru Brisela potpuni je hit pošto kupci koji izdvoje 16 evra imaju priliku da sami biraju neotvortene pakete i to od nestrpljenja čine u prodavnici.

– Ovo je kao kockanje. Platio sam 40 evra i dobio tri ili četiri slušalice, dobra kupovina, izjavio je jedan kupac. Drugi je bio razočaran jer je njegov paket vredan 14,40 evra sadržao starinski telefon s brojčanikom.

– To nije nešto što bih inače kupio, pokušaću da ga preprodam, izjavio je drugi kupac.

 Arnaud Userstam, koji je otvorio ovu prodavnicu izjavio je da su satovi i pametni telefoni predmeti koje dobiju najsretniji , ali da ima i onih koji izvuku jeftinu odeću, čudne predmete, pa čak i 100 četkica za zube za pse, što se dogodilo jednoj gospođi.

Userstam je pokrenuo posao pošto se sa svojom suprugom zapitao šta se dešava sa paketima koji nisu isporučeni kupcima. Saznali su da postoje prodavnice u kojima se te pošiljke prodaju i odlučili su se da pokrenu takav posao. Potpisali su ugovor sa američkim e-trgovcem „Amazonom“ u Evropi i počeli da preuzimaju i preprodaju pošiljke koje nisu stigle do naručioca. Userstam je saznao da su ranije ovi paketi uništavani, a u poslednje vreme ih preprodaju na ovaj interesantan način.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Možete #kupite #neotpakovan #paket #Amazona #evra

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja