NaslovnaHRONIKAOvo je Pele, uhapšeni nastavnik-manijak iz osnovne škole

Ovo je Pele, uhapšeni nastavnik-manijak iz osnovne škole

Psovke, alkohol, teške uvrede i još mnogo toga neprimernog za nastavnika u osnovnoj školi nalazi se na Fejsbuk profilu P. H. uhapšenog zbog polnog uznemiravanje učenice osmog razreda. 

Ovom nastavniku je određeno zadržavanje nakon čega je sproveden javnom tužiocu Osnovnog tužilaštva u Vrbasu.

Nastavnik istorije u OŠ “Bratstvo jedinstvo” u Vrbasu prijavili su roditelji učenice, kojoj je početkom nedelje slao neprimerne poruke. Dete ga je odmah prijavilo roditeljima, a oni Policijskoj upravi u Vrbasu. Usledilo je hapšenje nastavnika istorije, a zatim i krivična prijava za polno uznemiravanje, a uprava škole ga je suspendovala i protiv njega pokrenula disciplinski postupak.

Printscreen/Facebook/P.H.

Osumnjičeni predator iz osnovne škole

 

Uhapšeni nastavnik je zaposleni u školi od 2017. godine neposredno po završeku Filozofskog fakulteta u Novom Sadu koji je upisao posle završetka Gimnazija “Žarko Zrenjanin” u Vrbasu.

A njegov Fejsbuk profil, gde ga pratioci oslovljavaju sa “Pele”, pretrpan je potpuno neprimernim porukama. Sve objave i komentari su prepuni psovki, teških uvreda… Na fotografijama, uglavnom, u prvom planu je podignut srednji prst. 

U komentarima se čak šale i na račun Ritopeka, odnosno klanice u kojoj je klan Veljka Belivuka ubijao i kasapio svoje suparnike.

Sve je to podupreto pričama o “brdu alkohola, povraćanje po bini”…

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovo #Pele #uhapšeni #nastavnikmanijak #osnovne #škole

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja