NaslovnaSTARSEmili Ratajkovski u providnoj crnoj haljini

Emili Ratajkovski u providnoj crnoj haljini

Foto: GIO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna 32-godišnja manekenka Emili Ratajkovski, prisustvovala je nedavno žurci povodom dodele Oskara, a njeno izdanje je sve patosiralo.

Emili je za ovu priliku obukla haljini francuske modne kuće i izazvala je spektakl budući da je bila bez grudnjaka, u beloj haljini bez bretela – i golih leđa.

Emili Ratajkovski je jedna od najpopularnijih manekenki na svetu, a osim toga mnogi je znaju i kao ikonu stila, te je ova haljina pun pogodak.

Međutim, Emili je tokom večeri imala i još jedno “golo” izdanje. Posle dodele Oskara je otišla na zabavu Džej Zija i Bijonse, a za taj događaj je odabrala još smeliju haljinu.

Naime, ona se pojavila u providnoj crnoj haljini, a brushalter nije ni nosila te su joj sevnule bujne grudi. Ono što najviše privlači pažnju je činjenica da je haljina zaista potpuno providna!

Naravno, paparaci su “uhvatili” slavnu brinetu kada je izlatila iz automobila u ovom izdanju, zabeleživši niz fotografija koje jasno pokazuju kako ova dama izgleda bez filtera, posebnog osvetljenja ili veštih poza.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso / M.S.)

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Emili #Ratajkovski #providnoj #crnoj #haljini

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja