NaslovnaRAZONODAViralni video tiktokerke sa dva stranca u liftu

Viralni video tiktokerke sa dva stranca u liftu

Svi smo nekad iskusili neretko neprijatnu situaciju (žene naročito), a tiče se vožnje liftom s potpunim strancima. Iako izgledaju kao večnost, te vožnje obično traju samo nekoliko sekundi, ali šta ako se nastavi četiri sata?

Upravo to se dogodilo Miji Padili, koja je dokumentovala svoje neobično iskustvo na svom TikTok nalogu. U viralnom klipu pokazala je kako su ona i dvojica muškaraca “zaglavljeni u liftu 4 sata” i na neočekivane načine na koje su uspeli da se zabave.

 

 

Mada nisu mogli bogznašta da rade, ipak su našli načina da se zabave pa su nezgodu sa kvarom lifta pretvorili u svoju ekskluzivnu zabavu dok su pevali uglas. Na sreću veselog trija, oni su na kraju spaseni i viđeni kako izlaze iz otvora lifta.

Otkako je snimak objavljen prođlog meseca, postao je viralan sa više od 13,5 miliona pregleda i preko 3,4 miliona lajkova na TikToku.

Srećom, trio se na kraju odlično zabavljao i maksimalno iskoristio neobično iskustvo, ali za procenjenih 12,5 odsto populacije s određenim nivoom klaustrofobije, ovo bi bila njihova najgora noćna mora. Zanimljivo je da ljudi koji pate od ove vrste fobije kažu da bi radije u pokvarenom liftu bili s nekim, pa makar i nepoznatim, nego sami.

Bonus vido:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Viralni #video #tiktokerke #dva #stranca #liftu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja