NaslovnaVESTIKO JE MOGAO DA ZAMISLI OVAKAV REZULTAT?! Evo kako je završen meč...

KO JE MOGAO DA ZAMISLI OVAKAV REZULTAT?! Evo kako je završen meč Luksemburg


Još uvek bride obrazi od angologijskog poraza mlade fudbalske reprezentacije Srbije od Engleske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kada je primljeno čak devet golova, a sada su “orlići” još jednom šokirali u tom istom takmičarskom ciklusu.

FOTO: FSS

Naime, meč mladih fudbalskih reprezentacija Luksemburga i Srbije završen je bez pobednika – 1:1.

Orliće je već u četvrtom minutu na ovom gostovanju doveo Stefan Mitrović, no početkom drugog poluvremena, u 51. Gonsalveš je dao gol za Luksemburg što je, ispostavilo se, bio i konačan rezultat.

Nije ovo bio jedan od onih mečeva u kome jedna ekipa, favorit, promaši “sto šansi, a iz jedine suparničke – primi gol”. Štaviše, Luksemburg je imao samo tri šuta manje od svojih vršnjaka iz Srbije (5 – 8) i prvi put u ovim kvalifikacijama odigrao nerešeno.

Startnu postavu ekipe koju je relativno skoro preuzeo Ljubinko Drulović činili su Veljko Ilić, Kovačević, Mihajlo Ilić, Drezgić, Lazić; Lukić, Stevanović, Prijović, Kabić, Vanja Vlahović i Mitrović, a igrali su još i Gluščević, Pantović, Miladinović, Mimović i Lazetić.

Na tabeli kvalifikacione grupe F, iz koje pobednik ide direktno na “U21” Evropsko prvenstvo a drugoplasirani možda, ako bude među najsupesšnijim ekipama sa te pozicije, stanje je trenutno ovako: Ukrajina ima 15 bodova iz pet mečeva, Engleska takođe 15 iz šest. Slede Srbija sa 10 (6 mečeva), Luksemburg sa 4 (7), te Severna Irska i Azerbejdžan sa po tri boda, uz po pet odigranih utakmnica.

Sve fudbalu, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala “Novosti”.

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nestvarno – ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče”. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#MOGAO #ZAMISLI #OVAKAV #REZULTAT #Evo #kako #završen #meč #Luksemburg

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja