NaslovnaPLANETAPosle dojave o bombi evakuisan tržni centar Mozaik

Posle dojave o bombi evakuisan tržni centar Mozaik

Posetioci i osoblje tržno-zabavnog centra Mozaik, na jugoistoku Moskve, evakuisani su zbog anonimne pretnje o postavljenoj eksplozivnoj napravi, rekao je za RIA Novosti predstavnik hitnih službi prestonice. 

– Anonimni poziv sa pretnjom bombom u tržnom centru Mozaika u ulici 7. Kožuhovskaja, zgrada 9 – rekao je sagovornik ruske agencije.

The wave of evacuations in Russian shopping malls continues. The media write about the evacuation of visitors to the Mosaic shopping center in Moscow and the Marmalade shopping center in Volgograd. pic.twitter.com/3MbYc0BJhG

— Maxim Isaev (@MaximIsaev79484) March 25, 2024

Prema njegovim rečima, tokom bezbednosne provere iz zgrade su evakuisani svi posetioci i osoblje.

Lažne dojave o bombama u različitim gradovima Rusije učestale su od kraja 2019. godine, a usmerene su na sudove, tržne centre, metro stanice, vazduhoplovnu i železničku infrastrukturu, škole i medicinske ustanove. Tako je jutros oko 700 ljudi evakuisano iz Nacionalnog medicinsko-hirurškog centra “Pirogov” u Moskvi, zbog pretnje eksplozijom. U ovoj bolnici hospitalizovane su i žrtve terorističkog napada u Krokusu.

Podsetimo, teroristički napad na “Krokus” centar u Krasnogorsku dogodio se 22. marta, kada je ubijeno 144 osoba, a povređene su 182 osobe. 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Posle #dojave #bombi #evakuisan #tržni #centar #Mozaik

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja