NaslovnaBIZNISNikola Vučićević je novi generalni direktor DexyCo grupacije

Nikola Vučićević je novi generalni direktor DexyCo grupacije

Nikola Vučićević je novi generalni direktor DexyCo grupacije

Nikola Vučićević je novi generalni direktor DexyCo grupacije, u kojoj je zaposlen već nekoliko godina. 

„Mart je doneo velike i lepe promene u našu kompaniju. Nikola je nakon dugogodišnjeg rada na strateški važnim pozicijama preuzeo upravljanje kompanijom koju je njegov otac osnovao 1996. godine“, napisali su na Linkedin profilu kompanije.

Nikola je rođen u Beogradu i nakon završene osnovne škole, 2009. godine upisuje gimnaziju „Ruđer Bošković”, gde pohađa internacionalni program „Cambridge IGCSE” u periodu od dve godine. Nakon toga, odlazi u grad Oksford, u Ujedinjenom Kraljevstvu, i tamo upisuje program „International Baccalaureate” u srednjoj školi „St. Clares Oxford”. Nakon završene srednje škole u Oksfordu, nastavlja školovanje u Londonu i upisuje „Cass Business School”, smer „Business Studies”.

BIZLife „30 ispod 30“: Nikola Vučićević, marketing menadžer, Dexy Co

Nikola se, nakon toga, vraća u Beograd i obavlja višemesečnu praksu u konsultantsko-revizorskoj kući „Deloitte”, u sektoru „Operations and Strategy Consulting”. Nakon toga je radio u kompaniji „Dexy Co”, gde je počeo kao marketing asistent i ubrzo prešao na poziciju menadžera sektora za marketing.

Saznajte sve o dešavanjima u biznisu, budite u toku sa lifestyle temama. Prijavite se na naš newsletter.

Izvor: BIZLife

Foto: DexyCo

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Nikola #Vučićević #novi #generalni #direktor #DexyCo #grupacije

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja