NaslovnaHRONIKANovi trag u slučaju nestanka Danke Ilić (2)

Novi trag u slučaju nestanka Danke Ilić (2)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otkrio je danas da policija od noćas ima novi trag u istrazi nestanka devojčice Danke Ilić (2). Prema nezvaničnim informacijama, naši policajci noćas su kontaktirali kolege iz Austrije, jer je Danka navodno viđena u pratnji dve Rumunke u Beču.

Kako saznajemo, intenzivno se radi na identifikaciji i lociranju devojčice.

Čovek koji je snimio dve žene sa devojčicom za koju se tvrdi da je Danka Ilić, kako saznajemo, poreklom je iz Srbije i radi u Beču. On je navodno prišao dvema Rumunkama, ali ga nisu razumele.

Nestanak male Danke Ilić, da podsetimo, prijavila je njena majka Ivana u utorak 26. marta, a zbog čega je prvi put aktiviran sistem “Pronađi me”.

U potragu su uključene stotine policajaca, specijalistički timovi MUP-a, vatrogasne jedinice i pripadnici Gorske službe spasavanja. Pretraženi su tuneli, podzemne kanali i šahte. Policija nastavlja operativni rad kako bi našla trag koji bi odveo do devojčice.

Danka Ilić (2) ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara. Ukoliko imate bilo kakve informacije, pozovite policiju na broj telefona 192.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili
android aplikaciju –

24sedam
Vest koja vredi

Pratite nas na društvenim mrežama

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Novi #trag #slučaju #nestanka #Danke #Ilić

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja