NaslovnaRAZONODATeško bolesna Šenon Doerti odustala od svog sna

Teško bolesna Šenon Doerti odustala od svog sna

Teško bolesna glumica Šenon Doerti priprema se za odlazak i rasprodaje stvari, kako bi olakšala majci, rekla je u svom podkastu Let's Be Clear.

Pedesetdvogodišnja zvezda serije „Beverli Hils” već godinama se bori sa uznapredovalim rakom dojke, a sad je otkrila da se rešava svojih stvari kako bi svojoj mami Rouz olakšala situaciju.

„Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne hrpu stvari kojima se mora baviti. Ne želim da ima četiri skladišta ​​puna nameštaja”, objasnila je Šenon.

Zato je već sad počela da pregleda sve svoje stvari sa planom da ih donira ili proda, ako se radi o antikvitetima koje je godinama sakupljala. Nedavno je otišla na jug, u svoj dom u Tenesiju, kako bi spakovala stvari nakon što je odlučila da odustane od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja.

„Dakle, bili smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala. Bilo je jako teško i jako emotivno, jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim štalu“, objasnila je.

„Pakovala sam se i počela da plačem… Osećala sam se kao da se predajem. Šta je to značilo za mene? Da li je to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to da radim, a ja sam rekla da moram”, ispričala je kroz suze.

Sada kaže da joj je to donelo mir i da je shvatila da ne mora očajnički da se drži za stvari da bi nastavila da živi.

„Mogu da pomognem konjima i bez imanja”, rekla je Šenon i objasnila da joj otpuštanje imovine i stvari pomaže da „iza sebe ostavi čistiju i lakšu tranziciju za porodicu”.


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Teško #bolesna #Šenon #Doerti #odustala #svog #sna

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja