NaslovnaLjUBAV I PSIHOLOGIJAHrvatska zvijezda filmova za odrasle sprema dosad neviđenu akciju

Hrvatska zvijezda filmova za odrasle sprema dosad neviđenu akciju

Zvijezda filmova za odrasle, Hrvatica Marija Zadravec, poznata pod umjetničkim imenom Sweet Mery, koja se okušala i pred malim ekranima u emisiji Zorana Šprajca “Stanje nacije”, nedavno je pokrenula svoj modni brend Sweet Mery, a sada je otkrila i kako se odlučila okušati u muzičkim vodama kao DJ.

“U muzičkee vode sam odlučila uploviti jer volim glazbu, volim pjevati. Već me nekoliko ljudi pitalo zašto ne snimim neku pjesmu, i to od poznatih hrvatskih bendova. Sada mi se ukazala prilika da snimim duet sa Antoniom Dobrostalom, on je mlad i jako talentiran i mislim da će to biti super kombinacija. Osim toga, ponuđeno mi je da budem DJ  s poznatim Borisom Žibregom, (dj Boky) koji je ujedno i vlasnik domaćeg radija te da s njim imam turneje po diskotekama u Hrvatskoj, Njemačkoj i šire. Poznavajući DJ Bokya očekivanja su velika”, otkrila je Marija, koja se podvrgnula i operaciji grudi, ali to nije sve.

Kroz mjesec dana Mariju očekuje još jedna velika promjena, a ona je otkrila za portal “Dnevno.hr” kako je tekao oporavak nakon operacije grudi te koji su joj planovi u ovoj godini.

Naime, popularna glumica u filmova za odrasle dobila je i zanimljivu ponudu jedne televizije.

“Bile su puštene sve emisije koje smo snimili, a za dalje ćemo vidjeti. Uglavnom super suradnja i odlična ekipa. Vjerujem da ću biti više na malim ekranima. Ove godine ću imati emisije sek*ualne edukacije u Sloveniji za jednu televiziju, a emisije će trajati po sat vremena”, rekla je Marija.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Hrvatska #zvijezda #filmova #odrasle #sprema #dosad #neviđenu #akciju

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja