NaslovnaVESTIMajka Dankinog ubice nije dobro, morala kod lekara (FOTO)

Majka Dankinog ubice nije dobro, morala kod lekara (FOTO)


JUČE je sahranjen Dalibor Dragijević, brat prvoosumnjičenog za nemilosrdno ubistvo devojčice Danke Ilić.

Foto: S. Jovanović

Dan nakon što su se majka Svetlana i komšije oprostile od Dalibora, na grobu seoskog groblja u Zlotu zatekli smo i vence pokojniku od cele porodice Dragijević, pa tako osim majke, potpisani su i otac Radoslav i sin Dejan, koji se nalaze u pritvoru već danima.

Foto: S. Jovanović

Naime, Radoslav i Dejan nisu prisustvovali sahrani iz razloga što je Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo takvu odluku zbog cele situacije koja je uzdrmala celu naciju.

Sahranu je, kako smo već pisali, pripremala majka Svetlana, koja je inače ostala sama nakon hapšenja supruga i obojice sinova, s tim da je, u međuvremenu, mlađi Dalibor preminuo u prostorijama Policijske uprave.

Na seoskom groblju u Zlotu prvog dana posle sahrane nije bilo nikog, a zbog bolesti i stanja u kome se nalazi Svetlana, odmah danas prvo je posetila lekara.

Foto: Privatna arhiva

– Ostala sam potpuno sama, komšije su tu, dolaze do mene, ali nema ko da mi pomogne, Hitna pomoć je dolazila danima, ali sada kod lekara moram sama – rekla je Svetlana.

Inače, povodom smrti Dalibora Dragijevića oglasio se i MUP.

– Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora, kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru, koji su pokušali reanimaciju, on je u 3.10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt – navodi se u saopštenju MUP-a.

BONUS VIDEO: POGREBNICI BETONIRAJU PLOČU NA ZLOTSKOM GROBLjU – Sahranjen brat osumnjičenog za ubistvo male Danke

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Majka #Dankinog #ubice #nije #dobro #morala #kod #lekara #FOTO

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja