NaslovnaRAZONODAŠta je „Kitty Cut”? Najpopularnija frizura 2024.

Šta je „Kitty Cut”? Najpopularnija frizura 2024.

Među svim frizurama koje se postavljaju kao trend, nostalgični bob nikada ne prestaje da bude atraktivan. Iako je poslednjih godina postojalo mnogo trendi frizura iznad ramena – od šiške do francuskog boba sa zavesa šiškama – uvek postoji nova verzija ove frizure koja privlači  pažnju. Ove godine, postoji još jedan bob inspirisan 70-im koji svi traže u salonu, a zove se „Kitty Cut”.

Šta je „Kitty Cut”?

U pitanju je kratka frizura klasične siluete. U suštini, to je frizura između dužine dugačkog boba ili ramena sa dugim teksturiranim slojevima i šiškama zavesama koje uokviruju lice. Predviđeno je da se malo održava i ima meku teksturu. Ovakav način šišanja je nešto mekši sa zaobljenim slojevima i prozračnom teksturom umesto slojeva oštrih ivica.

Kako stilizujete „Kitty Cut”

Kada tražite ovu frizuru najvažnije je da uvek sa sobom imate fotografiju. Međutim, možete zatražiti šišanje do krajeva lica sa dugim slojevima i nešto kraćim slojevima koji uokviruju lice. Umesto isprekidanih pramenova, tražite prirodnu teksturu. Osnova ove frizure treba da bude prirodno obimna i da može da se suši na vazduhu i deluej ležerno neuredna.

Najbolja stvar u vezi sa ovim trendovskim šišanjem je način na koji ga možete stilizovati bez napora. 

Kako tražiti „Kitty Cut”

Svaki frizer će vam reći da kada tražite novu frizuru, pobrinite se da ga prilagodite svom tipu kose i da uvek budete svesni da imate realna očekivanja, piše Southern Living. Ova frizura je vrlo prilagodljiva i omogućiće vašem stilisti da izvede najbolje moguće od kose.


InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Šta #Kitty #Cut #Najpopularnija #frizura

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja