NaslovnaPLANETAAko je mogla Evropa, mogli su i Milanović i njegovi jataci da...

Ako je mogla Evropa, mogli su i Milanović i njegovi jataci da nam čestitaju pobedu

“Ako je mogla Evropa, mogli su i Milanović i njegovi jataci da nam čestitaju pobedu. Pristojno i kulturno, civilizovano”, napisao je Plenković tokom popodneva na Fejsbuku.

„Šefovi vlada i država su mi danas čestitali pobedu, žele da se to nastavi u pravcu bezbednosti i stabilnosti, da se brzo formira nova skupštinska većina i nastavi da radi na boljitku građana i jačanju nacionalne privrede“, rekao je Plenković, prenosi Index.hr.

„Izvinio sam se kolegama što ću morati da se vratim u Zagreb nedugo pre kraja ovog sastanka Evropskog saveta kako bih sa potencijalnim partnerima, sa ozbiljnim i odgovornim akterima, započeo razgovore o formiranju Vlade Republike Hrvatske“, dodaje on.

Plenković dalje kaže da su „ovu Milanovićevu koaliciju građani kaznili nebitnim imenom“.

„Ali ne može da prizna poraz, pa se vrti okolo tvrdeći da ga ‘podržava ovaj ili onaj’. Kao i obično, laže, pokušava da zbuni ljude, lovi u mraku. Nema šanse da on i njegova posrnula partija formiraju Vladu. Za razliku od SDP-a i njegovih drugih ogranaka, juče sam čestitao svima koji su ušli u Sabor Republike Hrvatske. I onima koje smo pobedili“, kaže Plenković.

BONUS VIDEO:

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ako #mogla #Evropa #mogli #Milanovic #njegovi #jataci #nam #čestitaju #pobedu

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja