NaslovnaRAZONODAOvacije za koncert Lene Kovačević u Nemačkoj

Ovacije za koncert Lene Kovačević u Nemačkoj

Pop pevačica Lena Kovačević i simfonijski orkestar Jozef end frends (Josef & Friends), kog predvodi koncertmajstor Jozef Žig, nastupili su u Šaroun teatru u Nemačkoj početkom aprila i doživeli tri bisa i ovacije.

Prestižnu salu Šaroun teatra projektovao je arhitekta koji je dizajnirao između ostalog i Berlinsku Filharmoniju. Ovo pozorište predstavlja jedan od najvažnijih muzičkih podijuma Nemačke koji je ugostio svetske umetnike.

„Lena je ovom prilikom nastupala sa repertoarom na četiri jezika, sa pesmama filmske muzike kao i velikana francuske i italijanske muzike. Posebno zanimljivi su aranžmani orkestra rađeni  za Lenine pesme ‘Zovi me Lena’ i ‘Kafe'”, navedeno je u saopštenju.

Kritike koncerta su fantastične pa su tako Jozef end frends i Lena Kovačević predviđeni za nastup u Šaroun teatru i za 2025. godinu dok Lena ima zakazan koncert sa ovim sjajnim orkestrom i u novembru 2024. godine.

Orkestar Jozef end frends je osnovao i predvodi ga Jozef Žiga, violinista iz Srbije koji živi i radi 30 godina u Nemačkoj kao koncertmajstor u državnoj operskoj kući u Braunšvajgu. Ovaj orkestar je poznat po originalnim aranžmanima iz sveta klasične, pop i džez muzike.

InfoPuls-podeljeno sa ⮕ IZVOR

#Ovacije #koncert #Lene #Kovačević #Nemačkoj

POVEZANI ČLANCI

Najnovija ažuriranja